Grönt Kort

GRÖNTKORT KURS I BLEKINGE

Kursstart den 20/8 kl 18,00-20,15 i Ronneby Horse Center

Till anmälan HÄR

Inbjudan -GRÖNTKORT KURS 2018 BLRF

Kursledare: Ama Andersson och Christina Svensson

Välkommen med din anmälan! 

Alla som tävlar, från inbjudningstävling och uppåt ska ha tagit Grönt kort. Oavsett om man är häst- eller ponnyryttare, kusk eller voltigör. 

 

  • Alla som är 18 år och äldre, som inte har Grönt kort idag men vill börja tävla, bör gå samma kurs. De kan dock välja att under en halvdag istället göra både de delprov som kursen innehåller samt det slutliga praktiska och det teoretiska provet.
  • Alla upp till och med 18 år ska delta i en obligatoriskt Grönt kort kurs.
  • Från och med det år ryttaren fyller 13 år kan han/hon själv gå grönt kort kursen för att avlägga proven. Från och med 1/1 det år ryttaren fyller 14 år måste han/hon ha ett eget grönt kort.
  • Barn som är 12 år och yngre ska delta tillsammans med en förälder/ målsman eller annan myndig person som tar det gröna kortet, och sedan följer med vid tävlingar. Målsman/annan vuxen som idag inte har Grönt kort skall delta i kursen och ta Grönt kort samt ansvarar därför för barnet och dess handlingar under tävling. Uppsuttna krav gäller dock inte målsman, det är ryttarens ridkunskap som skall intygas. Ridkunskapen intygas av lägst Ridlärare Level 1 eller C-tränare.

Mer information finns på förbundets hemsida


Senast uppdaterad: 2018-06-22

Sponsorer

Annons