Ta en porträttbild på ridskolans favorit och nominera till tävlingen. 2016 års segrare blev Rudolf "Rolle" Winter - en favorit på Ludvika Ridklubb!
FOTO: Ludvika Ridklubb

Glöm inte att nominera till Årets ridskolehäst i Dalarna 2017?

2017-10-02

Rudolf "Rolle" Winter som jobbar på Ludvika Ridklubb fick 2016 flest röster och blev Årets ridkolehäst bland 12 andra ridkolefavoriter! Nu ska vandringstrofén skänkt av Anita Hedin lämnas vidare. Varje ridklubb i Dalarna med ridskoleverksamhet får nominera sin klubbs kandidat till tävlingen!

Förlängd nomineringtid till 6 oktober.

Vi vet att många klubbar ju redan har årliga omröstningar i stallet. Skicka in klubbens kandidat med en porträttbild i färg och en nominering varför just er ridskolehäst är värd att bli hela Dalarnas Ridskolehäst 2017.

Kandidaterna kommer att presenteras på vår hemsida för en omröstning där en segrare utses. Ett vandringspris skänkt av ridläraren Anita Hedin kommer att tillfalla segerhästens klubb och en tryckt färgplansch ska tryckas med samtliga klubbsegrare. Planschen kommer att kunna köpas till en billig peng av alla som vill ha Dalarnas ridskolefavoriter på väggen..

Sista dag för nominering är den 30 september 2017.

Bild och nominering mailas till distrikt@dalarna.ridsport.se

Läs mer här

Dalarnas Ridskolefavoriter 2016

Dalarnas Ridskolefavoriter 2015

Dalarnas ridskolefavoriter 2014

Sponsorer

Annons