FOTO: Roland Thunholm

- Siffrorna bakom framgången

2018-04-03

I samarbete med SISU idrottsutbildarna bjuder Gävleborgs Ridsportförbund in till två föreläsningar med Lotta Löfstrand. En dagsföreläsning den 23 maj för Dig som är verksam inom ridskoleverksamheten och en kvällsföreläsning den 22 maj för Dig som är förtrendevald i din förening.

Lotta Löfstrand är själv "ridskoleunge" i grunden, så småningom gick hon långa kursen på Strömsholm och arbetade därefter ett par år som ridlärare. När hon fick förfrågan om bli chef för Nyby Torshälla Ridklubb såg hon det som chansen att forma sin drömverksamhet. Numera är hon verksamhetschef för Örebro Fältrittklubb. En klubb som med Lottas hjälp ökat sin omsättning med 35% de senaste två åren..

Nu ger hon oss en inblick i vilka framgångsfaktorer hon identifierat för att få en lönsam verksamhet. 2015 var hon hos oss här i Gävleborg och hade två mycket uppskattade föreläsningar och efter önskemål kommer hon nu tillbaka och ger oss en uppföljning på dessa.

Dagsföreläsningen kommer bland annat att erbjuda möjligheter att analysera bokslut samt tips på hur man lägger upp och arbetar med en budget. Denna föreläsning kostar 550 kr/pers inkl frukost, lunch och em.fika

Inbjudan och anmälan till:

Dagsföreläsningen för Dig som är verksam i ridskoleverksamheten hittar Du här

 

Kvällsföreläsningen är mer inriktad till Dig som är förtroendevald i Din förening. Den kommer bland annat att erbjuda ämnen som:

-föreningsutveckling, -strategier för styrelse och personal/ vem gör vad?,  -Budget och nyckeltal. Denna föreläsning kostar 350 kr/pers inkl. kvällsfika.

Inbjudan och anmälan till:

Kvällsföreläsningen för Dig som är förtroendevald i Din förening hittar Du här

 

Vill Du anmäla Dig direkt kan Du göra det här:

Dagsföreläsning

Kvällsföreläsning

Eventuell frågor:

distrikt@gavleborg.ridsport.se

070-2801388 Johanna

070-2771388 Cilla

 


Sponsorer

Annons