Förslag på aktiviteter under EM 2017

2016-12-08

Nästa sommar väntar hästfest för alla ridsportare! Då arrangeras EM i hoppning, dressyr, fyrspannskörning och dressyr för ryttare med funktionsnedsättning i Göteborg. 

”Sverige skall vara en ledande ridsportnation i världen avseende kvalitet på breddverksamhet, sportsliga framgångar, hästar och hästhållning. Vår verksamhet ska kännetecknas av stort engagemang, hög kompetens, skickligt ledarskap, ansvarstagande och god etik.” säger Svenska Ridsportförbundets vision.

Under en hel vecka, 21-27 augusti, fylls hela Göteborg av ridsportare, hästar och publik från hela Europa och tillsammans kan vi ta ridsporten ett steg närmare att uppfylla visionen.

EM-veckan är ett perfekt tillfälle att ytterligare sätta ridsporten på kartan, locka fler till våra ridskolor och vårt förbund, och berätta för alla om vår härliga sport.

Svenska Ridsportförbundet centralt planerar för aktiviteter hela året, och speciellt under EMveckan.

Men vi är säkra på att det runt om i landet finns tankar, idéer och planer på hur vi kan berätta om ridsporten, och vi hoppas ni vill dela med er av era idéer. Det finns säkert mycket vi kan göra tillsammans!

Tillsammans med det här brevet kommer en mall för aktiviteter före, under och efter EM. Tänk på att ert förslag ska vara något som kan synas, höras och engagera i hela landet.

Sätt er tillsammans i föreningen eller på ridskolan, fundera på vad ni vill göra, hur det ska göras och skriv ner!

Skicka ert förslag till ridsport@ridsport.se där projektgruppen för EM 2017 sammanställer förslagen. Vi hoppas få många förslag, men kan inte lova att allt kommer att genomföras.

Men tillsammans ska vi se till att det pratas ridsport i hela Sverige, både fram till EM och i framtiden!

Bland de förslag vi väljer att genomföra kommer ett av dem få ett resebidrag på 20 000 kronor till en bussresa till Göteborg i augusti nästa år.

Glada ridsporthälsningar från projektgruppen EM 2017

Kontakt: Lotta Amnestål, Svenska Ridsportförbundet, lotta.amnestal@ridsport.se

 

AKTIVITETSFÖRSLAG- underlag att skriva ut och skicka in senast 15 december.

Sponsorer

Annons