Ett samarbete mellan Svenska Ridsportförbundet och SAAB
FOTO: SAAB

OBS Flyttad till Billdals RK! Patrik Kittel Dressage Tour

2017-04-26

Clinicen är flyttad till Billdals RK

http://www.gfrk.se/nyheter13/patrikkittelclinicen6majflyttadtillbilldalsrk/

Efter två fullsatta förställningar har det nu blivit dags för Patrik Kittel Dressage Tour att göra vårens sista stopp den 6 maj i Göteborg. Passa på, köp en biljett och addera såväl kunskap som inspiration.

Patrik Kittel kan konsten att lotsa unga hästar till toppen, dessutom är han en mästare på att förmedla sina kunskaper med smittande entusiasm. Med budskapet ”Alla kan rida Grand Prix” delar Patrik generöst med sig till publiken om vad som krävs för att nå dressyrens topp. Touren är resultatet av ett samarbete mellan landslagsryttaren Kittel, Saab och Svenska Ridsportförbundet.

- Saab vill vara med och utveckla svensk ridsport och det gör vi bland annat genom att skapa förutsättningar för Patrik Kittel att nå ut till fler ryttare med sin kunskap. Vårt samarbete sträcker sig fram till 2020, så fram till dess kommer vi att fortsätta utveckla spännande och innovativa koncept för ökad kunskapsspridning, sägerStefan de Flon, ansvarig för ridsportsatsningen på Saab.

Turnén som redan har gjort två stopp, i Umeå och i Stockholm, har varit fullsatta och fått höga recensioner av publiken på plats. Via dressagetour.se kan du som deltagare titta i förväg på Patriks instruktionsfilmer, testa dina kunskaper och ställa frågor. Det interaktiva upplägget i kombination med Patriks förmåga att få det svåra lättförståeligt, är en uppskattad kombo.

På förmiddagen innan clinicen, arrangerar Saab och Svenska Ridsportförbundet dessutom en föreläsning om Ridsportens innovationer för inbjudna ledare i ridsporten. Ett initiativ som även det uppskattats av tidigare deltagare.

- Att ha möjlighet att erbjuda den här serien med clinics och föreläsningar på förmiddagarna tillsammans med Saab känns väldigt bra, säger Camilla Sand, marknadschef på Svenska Ridsportförbundet.

Patrik Kittel Dressage Tour i Göteborg
Tid: Lördagen 6 maj 14:00
Plats: Göteborgs Fältrittklubb (http://www.gfrk.se/)
Biljetter via Tickster

Sponsorer

Annons