Lediga tjänster

Här ser du lediga tjänster på ridskola / ridklubb

 

Partille RK söker ridkärare på vikariat för vårterminen 2019

Tillträde i januari, tillsätts omgående.
Kontakta:
Ridskolechef
Ulrika Hallberg
ulrika.hallberg@partilleridklubb.se
0733-565288

 

Clarebergs Ridklubb söker stallpersonal

Clarebergs Ridklubb är en ideell förening som är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Vi vill vara en av Göteborgs bästa ridskolor för hästintresserade barn, ungdomar och vuxna. Vi erbjuder en ridskola för hela familjen och Clarebergs ridklubb är en uppskattad mötesplats för alla åldrar.

Vår förening har ca 720 medlemmar. Ridskolan har i dag 7 medarbetare, 30 hästar och ponnyer i verksamheten och ca 480 uppsittningar i veckan. På vår anläggning finns ett ridhus på 20x60 och en stor utomhusridbana med grusunderlag på ca 40x80m. I omgivningarna finns fina ridvägar och dessutom en välhållen terrängbana med terränghinder.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta i stall och som vill vara en del av att utveckla vår fina klubb. Du är en som har ordning och reda, lätt för att samarbeta och kan ta ansvar för stallet som kommer vara ditt huvudområde. 

Ett stort plus är om du har hästskötarexamen eller annan ridledar eller ridlärarutbildning och har möjlighet att ha lektioner vid behov. Vi ser gärna att vår sökande kan ta större ansvar för stallet och handleda övrig stallpersonal.

ARBETSTIDER OCH OMFATTNING

Tjänsten är 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Tillträde 2018-05-07 eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till verksamhetschef@clarebergsrk.se

Då urval och intervjuer kommer ske löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vid frågor om tjänsten kontakta verksamhetschef Sanja Kalabic 0723–019656, eller skicka ett mail till verksamhetschef@clarebergsrk.se

Välkommen med din ansökan.

Sponsorer

Annons