Lediga tjänster

Här ser du lediga tjänster på ridskola / ridklubb

 

Clarebergs Ridklubb söker en ridlärare

Clarebergs Ridklubb är en ideell förening som är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Vi vill vara en av Göteborgs bästa ridskolor för hästintresserade barn, ungdomar och vuxna. Vi erbjuder en ridskola för hela familjen och Clarebergs ridklubb är en uppskattad mötesplats för alla åldrar.

Vår förening har ca 720 medlemmar. Ridskolan har i dag 7 medarbetare, 30 hästar och ponnyer i verksamheten och ca 480 uppsittningar i veckan. På vår anläggning finns ett ridhus på 20x60 och en stor utomhusridbana med grusunderlag på ca 40x80m. I omgivningarna finns fina ridvägar och dessutom en välhållen terrängbana med terränghinder.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad ridlärare/hippolog (SRL II eller SRL III) med god erfarenhet och som idag jobbar som ridlärare och vill vara en del av att utveckla vår fina klubb. Du är en aktiv ryttare, värnar om hästarna och du brinner för att undervisa.

ARBETSTIDER OCH OMFATTNING

Tjänsten är 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning och i tjänsten ingår undervisning och stalltjänst.

Tillträde 2018-02-21 eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till verksamhetschef@clarebergsrk.se

Då urval och intervjuer kommer ske löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vid frågor om tjänsten kontakta verksamhetschef Sanja Kalabic 0723–019656, eller skicka ett mail till verksamhetschef@clarebergsrk.se

Välkommen med din ansökan.

Sponsorer

Annons