Spännande aktiviteter med DUS! - Hallands Ridsportförbund

FOTO: SC

Spännande aktiviteter med DUS!

2018-07-30

Ännu är det sol och bad som gäller och ledighet för många US. Men snart kommer hösten och då är det dags att köra igång alla aktiviteter igen för er klubbs ungdomar! Även i DUS kommer det hända roliga saker i höst och vi vill veta om det är något som ni är intresserade av att vara med på!

US-kampen

Ta och samla er klubbs US, bli mer sammansvetsade än någonsin och tävla mot andra US i Halland för att se vilket US som är det bästa! Denna tävling kommer gå i olika grenar med massa samarbete likt fångarna på fortet. Därefter kommer dagen avslutas med pizzahäng och chansen att hänga med oss från DUS och med andra US för att bolla idéer och utbyta erfarenheter.


Hästkunskapcup

Till hösten är det även dags för hästkunskapcup en tävling där man tävlar i både praktisk och teoretisk hästkunskap. Tävlingen är för åldrarna 13-18 år och den 14 oktober äger finalen rum i Flyinge. Då får vi se vilken klubb som vinner resan till Eurohorse-mässan i Göteborg. Där tävlar man i finalen och om förstapriset på 10 000 kr. Läs mer här: http://www.ridsport.se/Ungdom/Hastkunskap-Cup/ 


Vi i DUS behöver veta, är ni i US intresserade av att vara med i US-kampen? Isåfall skicka ett meddelande senast den 31/8 till dushalland@gmail.com och ange vilken klubb ni är från i meddelandet. Har ni frågor kring Hästkunskapscup? Tveka inte att mejla oss!
Vi i DUS finns alltid för er ungdomar tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp eller har några frågor!


HälsningarDUS 

Sponsorer

Annons