FOTO: KN

Lovisa Wessblad

2017-10-03

Namn: Lovisa Wessblad

Klubb: Särö RF

Disciplin: Dressyr

Jag började rida på ridskola när jag var 8 år där mitt intresse för hästar växte snabbt. Genom att tydligt visa mitt intresse för sporten fick jag efter bara något år på ridskolan sammarbeta på stuteri StallPhem. Där fick jag chansen att rida, tävla och utbilda ponnyer, allt ifrån hingstar till oinridna ungponnyer. När jag var 15 år fick jag min första egna häst. 
Just nu läser jag sista året på Kitas Ekonomigymnasium. När jag inte pluggar spenderar jag gärna tid i stallet tillsammans med min tränare, hans hästar och team. 
Står uppstallad hos familjen Jönsson på Brandshult/Särö där min tränare Carl Hedin har sin bas. I maj köpte vi min nuvarande tävlingshäst, Adobe MB som är ett 13-åringt sto e:Don Primero. Tillsammans med tätt samarbete med Carl har vi på denna korta tid tagit fleravinster och placeringar i msvB. Vi har nu debuterat msvA och förbereder oss för kommande år som youngrider ekipage. 
Jag är jätte glad till chansen att få tillhöra talang projektet 2017/2018, och tror att denna gemenskap och ytterligare kunskaper kommer hjälpa oss på vägen mot våra mål. 

Resultat 2017

Läs mer

Sponsorer

Annons