Mittsvenska

hästöga

Smittinfo

2019-04-06 07:30

Länsstyrelsen har idag 4 april mottagit en rapport från SVA om konstaterad kvarka hos en häst i Örnsköldsviks kommun. Provet är enligt remissen taget den 2 april 2019. 

Den konstaterade kvarkan rör en större anläggning med ridhästar. Provtagande veterinär har rekommenderat isolering av stallet.

macbook-336704__480

Kansliet obemannat fr o m 26 mars 2019 tills vidare

2019-03-25 15:19

Mittsvenska RF är utan konsulent from tis 26 mars.
Vår konsulent Maria Enqvist gör idag sin sista arbetsdag. Vi tackar Maria för den tid hon varit hos oss. Du har varit en stor tillgång och vi önskar dig lycka till på det nya jobbet!
Detta innebär att from tis 26 mars kommer all service skötas av ideella krafter fram till dess att vi har en ny konsulent i tjänst.
Rekryteringsprocessen är i full gång men vi kommer att vara utan konsulent under en period.
Under denna period hänvisar vi all kontakt med kansliet till mail: mittsvenska.ridsport@jhidrott.rf.se
Telefonen kommer att vara avstängd med ett mobilsvar som hänvisar till mailen.
Har du ett brådskande ärende får du ringa direkt till den styrelse/sektionsledamot det berör – se kontaktuppgifter på hemsidan.
Vi ber om ert tålamod under denna period, då vi kommer att göra vårt bästa.
Men kom ihåg att vi gör detta ideellt och att vi till vardags arbetar med våra ordinarie jobb.
Med vänlig hälsning
Birgitta Lindstrand
Ordf Mittsv RF
loggaFOTO: dizain

Mittsvenska RF söker distriktskonsulent

2019-03-06 10:21

Fakta Mittsvenska Ridsportförbundet

Mittsvenska Ridsportförbundet (Jämtland/Västernorrland) stöttar och utvecklar medlemsföreningarna genom att arrangera utbildningar, bidra med administrativ service och jobbar med att hålla samman distriktet, för att skapa starka föreningar som ger förutsättningar till ett livslångt hästintresse.

Med våra 35 medlemsföreningar är vi ett av 19 ridsportdistrikt i Sverige, tillsammans utgör vi Svenska Ridsportförbundet.  

 

Vision - dit vi siktar
Tillsammans utvecklar vi oss, för att vara rustade inför framtiden.

                 

Med kansliet som knutpunkt är vår främsta uppgift att ha god kontakt med klubbarna och våra medlemmar. Att jobba för att öka antalet kvalitetsmärkta ridskolor, kontinuerligt erbjuda utbildningar – både för ideella och yrkesmässiga – som motsvarar såväl verksamhetens som individuellas olika behov.

Forbundsstamman

Förbundsstämma i Sundsvall

2019-04-11 18:50

Svenska Ridsportförbundet håller förbundsstämma i Sundsvall

Ta chansen att vara med på en Förbundsstämma. Det är ett unikt tilfälle att delta när förbundsstämman hålls i Mittsvenska distriktet. Detta är en chans som kanske aldrig återkommer!

grafik-avgifter-ekonomiFOTO: Illustrationer: Jennie Arvenäs

Information kring SvRFs medlemsavgifter

2018-02-06 10:50

Det blev en spännande och lång diskussion när föreningarnas årsavgift till förbundet skulle fastställas på förbundsstämman.

 

Efter votering krävdes rösträkning och först därefter kunde fastställas att förbundsstyrelsens förslag fick flest röster. Det betyder att föreningarnas årsavgift till förbundet blir 100 kronor per medlem för 2019 och 112 kronor per medlem för 2020.

- Jag är glad över att ni tror på den verksamhetsplan som vi har lagt. Vi tackar för förtroendet. Nu kan vi fortsätta att utveckla verksamheten, säger Svenska Ridsportförbundets ordförande Ulf Brömster.

Ridsporten Vill

Ridsportens idéprogram.

Läs mer

Med ridsporten mot framtiden

Vill du/ni utvecklas?

Läs mer

Sponsorer

Annons