Träning och fortbildning Daniel Svensson 16-17 oktober

2018-08-17

16-17 oktober har vi bjudit in Daniel Svensson att komma till oss! Daniel kommer att hålla träningar i hoppning tisdagen den 16 oktober och tränar/ridlärarfortbildningen den 17 oktober.

Plats: Njurunda Ryttareförening

Daniel blev auktoriserad ridlärare på Strömsholm 1994 och är idag auktoriserad A-tränare inom hoppning. Daniel är en av Sveriges mest välutbildade tränare, dessutom med egen erfarenhet av tävling i Svår klass. Har även ridit i landslaget i hoppning. Under några år var Daniel landslagstränare för ponnylandslaget.

Daniel arbetar som huvudtränare i hoppning på ridskolan Strömsholm men är fortfarande en aktiv tävlingsryttarepå internationell nivå.

Träningar 16 oktober em/kväll:

Grupper med 4 ekipage – 75 min. Kostnad 500 kr/deltagare

Är du intresserad av att vara med. Maila mittsvenska.ridsport@jhidrott.rf.se Ange hästens ålder och utbildningsståndpunkt.

Först till kvarn gäller, sista anmälningsdag 30 sept. Träningen är öppen för alla våra medlemmar. Deltagare till tränar/ridlärarfortbildningen 17 oktober har dock förtur till träningsplatserna.

Inbjudan

Tränar/ridlärarfortbildning 17 oktober

Kursen är en godkänd fortbildning för diplomerade ridlärare, B – samt C-tränare.

Tema för fortbildning 2018 är hästens välfärd.

Under kursen ges möjlighet att få inspiration och diskutera övningar och utbildning för ett varierat arbete och en hållbar häst.

Kursupplägget består av 2 timmar teori med fokus på Hästens välfärd och grundutbildning av såväl häst som ryttare.  Därefter 3 st ridpass á med 4 ekipage i vardera.

Kostnad inkl fika och lunch: 900 kr per person. Deltagande till häst 1100 kr

Kursdeltagare som är intresserade av att delta till häst - uppge detta i anmälan tillsammans med hästens ålder och utbildningsståndpunkt. Dygn/daguppstallning finns samt övernattningsrum, bokas i anmälan.

Deltagare vid fortbildningen har förtur till träningsplats på tisdagen den 16 oktober. Anmälan till träning mailas seperat. Träningen är inte obligatorisk för fortbildningen. 

Inbjudan

Länk till anmälan


Maria Enquist

ULK

Läs mer

Ridledarutbildning

Läs mer
sisu

Sisu

Läs mer

Sponsorer

Annons