Nyheter från förbundet

Under helgen var det säsongpremiär för säsongens Sverigeponnyn hos Skabersjöortens RF. Första semifinalister blev Sofia-Lindh-Young och Emilia Liljegren.

 

Nu finns kriterierna för internationella, nationella och inbjudningstävlingar i distansritt i G7-länderna, under säsongen 2017/2018 publicerade.

 

 

11-12 november är det voltigekonferens med inriktning på tävling. Här kan du läs...

 

EM-truppen från Strzegom utgör kärnan i det svenska fälttävlanslandslaget 2018, där förbundskapten Fredrik Bergendorff utsett sju ryttare i spetstruppen och fyra i utmanartruppen.

 

Henrik von Eckermann satsade för allt han var värd. Men han och Mary Lou höll på att stå på öronen i omhoppningen i Longines FEI World Cup i Helsingfors.
Det räckte ändå till en snygg andraplats.

 

Patrik Kittel har jobbat stenhårt med svårighetsgraden i sin kür inför premiären av FEI World Cup i Herning, Danmark för unga hästen Delaunay.
Kvittot kom direkt. Tre tior i betyg för det svåra och tuffa programmet!

 

Vilken fin avslutning Box Leo, efter Jaquar Mail-Quite Easy, uppfödd av Therese Örup gjorde vid unghäst-VM i franska Le Lion d´Angers.
En fin femteplats blev det för den svenska sjuåringen riden av Ludwig Svennerstål, efter att ha stannat på ...

 

Paulinda Friberg och Di Lapponia T red hem finalen i LiveArena & Dressage Power Grand Prix Tour, i Linköping.
Hon fick ta emot rekordchecken på 100 000 kronor efter sin kürritt.

 

Dags för Longines FEI World Cup i hoppning i Helsingfors, Finland.
Evelina Tovek öppnade starkt i Grand Prix-hoppningen, 160-hoppning, under lördagen och var dubbelt felfri. Slutad sexa och främsta svensk i denna klass.

 

Rolf-Göran Bengtsson och hingsten Crunch 3 tog hand om fjärdeplatsen i Stutteri AsK:s Grand Prix-hoppning i Herning, Danmark.

 

Spännande värre. Under lördagen reds sista kvalomgången i Prins Carl Philips pris. Fyra duktiga C-ponnyryttare och lika många D-ponnyryttare är klara för final under Sweden International Horse Show på Friends Arena.

 

Jeanna Högberg tog sin andra raka seger i Helsingfors med hingsten Duendecillo P.
Nu i fria programmet, Grand Prix kür, vid den trestjärniga internationella tävlingen.
Det blev en svensk dubbelseger i denna klass. Per Duvefelt var tvåa m...

 

Tyvärr måste vi meddela att clinicen med Patrik Kittel i Flyinge den 28 oktober är flyttad till Helsingborgs Fältrittklubb den 13 januari 2018 klockan 14:00.

 

Centrala Ungdomssektionen anordnar varje år kunskapstävlingen Folksam Hästkunskap Cup – lagtävlingen för vetgiriga ridsportungdomar som vill bli bäst på häst. Vid tre regionstävlingar koras tre vinnare som möts i den stora superfinalen under Göteb...

 

Vill du vara med och utveckla vår ridskola till en av de bästa? Vi söker dig som är glad, engagerad och har passion för  att undervisa.

 

Sponsorer

Annons