Nyheter från förbundet - Norrbottens Ridsportförbund

Nyheter från förbundet

Mästerskapen avlöser varandra i augusti månad. Redan idag onsdag kliver U25-ryttarna i dressyr in i hetluften när det är dags för lagklassen på Europamästerskapen för ryttare under 25 år.

 

Förtydligande av reglerna kring klassen H80 inom fälttävlan.

 

Den 16-19 augusti avgörs EM i sportkörning för children, junior och young driver, i ungerska Aszár Kisber. Sverige har hela åtta unga kuskar till start i mästerskapet. Under onsdagen godkändes alla svenska hästar vid hästbesiktningen.

 

Då en av våra instruktörer fått en annan tjänst behöver vi nu hitta en ny ridlärare till vår verksamhet.

 

Ridskole- och Utbildningssektionen hälsar dig varmt välkommen på en inspirationsträff för en framgångsrik ridskola med hästens välfärd i centrum. Träffen ges med samma tema på tre olika platser i landet.

 

Intresset för Mälarhöjdens Ridskola ökar, nu behövs ytterligare en ridlärare!

 

Älvdalens Ridklubb söker nu en engagerad ridlärare till vår verksamhet. Tillsammans med övriga anställda, medlemmar och styrelsen vill Du driva ridskolan framåt.

 

Ingemar Hammarström och Ocean des As är Europamästare i hoppning!

 

Det blev dubbla SM-guld till Växjöortens Distanryttaresällskap på söndagen när Sara Henriksson och Mikaela Linnér vann respektive klass.

 

Louise Svensson Jähde - Waikiki låg femma inför den avslutande banhoppningen, gjorde en jättefin felri ritt i banhoppningen och slutade tvåa i CICO3*** i franska Le Pin du Haras

 

Axel Olin blev fyra vid de internationella tävlingarna för fyrspann i Beekbergen i helgen.

 

Elvira Gustafsson och Royal Gold Apollo slutade på en 25 plats i Ponny-EM i fälttävlan, samma placering ekipaget hade efter lördagens terräng.

 

Meja Karlsson - Wise Guy gjorde en strålande EM-debut och slutade totalt på en 10:e plats i sin första EM-final någonsin. Hela tre svenska dressyrekipage kvalificerade sig till finalen. 

 

Tre av lagmedlemmarna ur VM-laget som ska åka till Tryon om en månad var på plats i tyska Cappeln denna helg för att rida en 4* tävling. Under söndagen segrade Juliettte Ramel Grand Prix Special med Buriel K.H på 76.00%. 

 

Ponny-EM söndag - webb-TV

(2018-08-12 06:30)

På söndagen avslutas Ponny-EM i Bishop Burton med individuella finaler i dressyr och hoppning. Fälttävlan avslutas med banhoppning både individueltl och i lag.
Sändningarna börjar 10:00 (svensk tid) och fortsätter under dagen.

 

Sponsorer

Annons