Tävlings- och Arrangörskonferens

Det finns möjlighet att boka lunch kl. 11.00 på Scandic så ange vid anmälan om ni vill ha lunch (självkostnadspris 129 kr/person). Ange också om ni vill äta en 2-rätters middag tillsammans med oss. Detta erbjuds också till självkostnadspris (262 kr/person inkl bordsvatten. Vill du ha annan dryck tillkommer detta). Lunch och middag betalas på plats! Anmälan till lunch och middag är bindande! Glöm inte ange om ni vill ha middag efter träffen samt om någon av er behöver specialkost. Se mer information om menyval nedan.

Middagsalternativ (ange "Ja" i anmälan vid de kostalternativ du vill boka):
Meny 1: Entrecôte med citron och rosmarinsky/Marängsviss
Meny 2: Ugnsrostad lax med basilika och citronsås/Marängsviss
Meny 3: Tomatcouscous med ingefärsrostad broccoli & sojabönor/Marängsviss

Boende finns på Scandic Hotell, dubbelrum 850 kr/natt alternativt enkelrum 650 kr/natt. Boendet bokas direkt via Scandic på 0920-27 64 00 uppge ”Norrbottens Ridsportförbund”. Boende betalas på plats.

    Föreläsning: Ridbaneunderlag (David Edfors)

  • Tävlingsinformation
  • Distriktschampionat och DM
  • Avslutande middag

Vi hoppas att så många som möjligt kan närvara! Era synpunkter som arrangörer och tävlande är nödvändiga för att vi i Distriktet tillsammans ska kunna planera en trevlig verksamhet. Lika viktigt är det att alla klubbarna känner till de krav som ställs på en tävlingsarrangör. Att träffas och tillsammans gå igenom säsongen som varit ser vi dessutom som en nödvändighet för att få tävlingsverksamheten i hela distriktet att utvecklas! Dagen avslutas för de som önskar med en gemensam middag. 

Ett trevligt sätt att njuta av god mat och dryck tillsammans!

   VÄLKOMNA!  

Tävlingssektionen Norrbottens Ridsportförbund

Kursledare: Jessica Persson, Ingrid Ragnarsson

Sponsorer

Annons