Kursanmälan

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

FU-1 Ledarutbildning steg 1 - Funktionsnedsättning och delaktighet

Kursen riktar sig dels till yrkesverksamma som vill ha kompletterande kunskap kring att arbeta med ryttare med funktionsnedsättning, dels till dem som kommer ifrån t ex daglig verksamhet, boenden,  är personlig assistent, kanske anhörig eller nyfiken.

Kursens syfte är att de deltagarna en gemensam grund och kunskaper så att de kan vara behjälpliga vid och/eller bedriva verksamhet på klubben för ryttare med någon form av funktionsnedsättning. Kursen består av både en teoretisk del och en praktisk.

Inbjudan

Kontaktperson: Anette Tholf Datum: 2018-09-27 - 2018-10-04 Plats: Smedstad Ridsportcenter i Linköping Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Banbyggarutbildning D1

Hjärtligt välkomna till banbyggarutbildning D1 på Skogslottens RF, Norrköping

http://www.ridsport.se/Distriktssajter/Ostergotland/Tavling/Nyheter/Kursforblivandebanbyggare/

Kontaktperson: Monica Bergström Datum: 2018-10-06 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Ungdomsledarkurs I-III

Svenska Ridsportförbundets Ungdomsledarutbildning ULK I-III

Ungdomsledarkursen är en ledarutbildning som vänder sig till dig som vill vara med och stödja barn och ungdomsverksamhet i din förening. Kanske vill du leda teoriundervisning, arrangera tävlingar, ordna roliga helgaktiviteter, vara lagledare eller något helt annat som du brinner för.

Inbjudan ULK

Kontaktperson: Anette Tholf Datum: 2018-10-13 - 2019-02-10 Plats: Valla Folkhögskola i Linköping Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Frukostmöte för ridlärare

Inbjudan

Alla ridlärare hälsas hjärtligt välkomna till frukostmöte den 25/10 då vi har förmånen att ha Gabriella Thorell, huvudlärare i pedagogik på Strömsholm hos oss.

Gabriella har gjort avhandlingen "Framåt marsch!" som handlar om ridlärarrollen. Fokus under dagen kommer att vara ridlärarens roll samt ridskolan som kunskaps- och resurscentrum i framtiden.

Kontaktperson: Anette Tholf Datum: 2018-10-25 Plats: Idrottens Hus i Norrköping Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Sponsorer

Annons