Klubbträff om organisationsprojektets remiss 26/11 2012

ÖRF´s Nyhetsbrev

2012-12-09

I ÖRF´s Nyhetsbrev får du information om vad som är på gång i distriktet!

ÖstgötaTeamet i Fälttävlan
Den 15/12 är det dags för ny mönstring för fälttävlansekipage. Mer info hittar du här.

Handikappledarkurs steg 1-Låt alla växa
Är du intresserad av att gå HK 1 under våren, anmäl ditt intresse till anette@ostergotland.ridsport.se senast den 21/12. Mer info

Fortbildning för tränare och ridlärare
Den 3-4/1 inbjuder vi alla tränare och ridlärare till kurs för Bo Jenå och Ann-Catrin "Ankan" Carlsson. En kurs du inte får missa! Information om fortbildningen.

En clinic för alla
Vi har glädjen att få inbjuda till en clinc den 3/1  med Bo Jenå och Ann-Catrin "Ankan" Carlsson. Träning på olika nivåer i tömkörning, dressyr, markarbete och hoppning.Läs mer.

Laganmälan till vårens allsvenskor
Anmälan och betalning till vårens allsvenskor till ÖRF senast den 15/1. Mer info om allsvenskorna

Ridsportens framtid
Svenska Ridsportförbundets arbete med organisationsprojektet har nu mynnat ut i en remiss till alla ridklubbar och distrikt. Senast den 15/1 ska remissvaren skickas in till SvRF. Den 26/11 hade vi en klubbträff där vi diskuterade remissen och anteckningar från den träffen har skickats ut till distriktets klubbar. Det handlar om ridklubbens framtid så era svar är väldigt betydelsefulla. Hör gärna av er till kansliet eller till distriktets ordförande Gustaf Nyblaeus om ni har frågor.

Ridsportgalan den 26/1
Beställ biljetter nu!

Ridklubbens e-postadress
Har din klubb rätt e-postadress och hemsidesadress på IdrottOnline?

Årsmöte 2013
ÖRF´s årsmöte kommer att hållas torsdagen den 21/3 på Valla Folkhögskola i Linköping.

Vi i stallet 2013
Nu är det dags att sätta igång med Vi i stallet och ämnet är "Sitt Upp". Vi i Stallet, den populära kunskapstävlingen för alla mellan 10-13 år. En jättekul aktivitet för alla ridklubbar med medlemmar i åldern 10-13 år. Distriktsfinalen avgörs den 18 maj 2013 hos Åtvidabergs RK. Kontakta Sisu Idrottsutbildarna så får ni hjälp med material mm. 

Sponsorer

Annons