Tillfälle för ridklubbar att tjäna pengar!

2012-02-04

Sälj de populära chokladhästarna!

Östergötlands Ridsportförbund har beslutat att ingå ett avtal med Dalecarlia Chocolates AB.  Detta företag erbjuder oss att sälja chokladaskar med 10 stycken chokladhästar som finns med olika fyllningar. Varje ask kostar 50 kronor och klubben får behålla 25 kronor per ask. 2 kronor går till ÖRF som marknadsföringsprovision.

  • Det finns inga krav för minsta beställning
  • Allt levereras fraktfritt över hela Sverige.
  • Föreningarna behöver aldrig ligga ute med egna pengar
  • Beställningar tas upp på listor så alla produkter är redan sålda då de beställs
  • 30 dagars betalningsvillkor. Detta ger medlemmarna god tid på sig att leverera produkterna innan fakturan ska betalas. Föreningarna betalar då 25 kronor per såld ask så provision tillfaller klubben omgående.
  • Man får ett startpaket då man anmäler sitt intresse. Läs instruktionen i den andra bifogade filen!

Dalarna och Smålands Ridsportförbund har redan kommit igång med detta samarbete.  Företaget Dalecarlia Chocolates AB med sina chokladhästar har funnits på marknaden i över 10 år och deras största kund var i många år IKEA. År 2009 valde de att avsluta samarbetet med IKEA och påbörjade istället ett nytt samarbete med ett stort taxfree företag som finns representerat över hela världen.  De vill hålla sin varumärkesskyddade produkt unik och har därför medvetet valt att inte finnas representerade i dagligvaruhandeln. Detta är ett familjeföretag där dottern är ryttare och de vill ge ridsporten en möjlighet att tjäna pengar. De kommer inte att vända sig till andra föreningar om ridsportförbunden nappar på detta. Nu kan man bara köpa dessa hästar vid Ridsportförbund eller en taxfree butik.

Vid frågor kontakta mig gärna för mera information.

Med vänliga hälsningar

Margareta Wilhelmsson
Östergötlands Ridsportförbund
margareta.w@swipnet.se

0708-369741

Läs mer om hur ni går tillväga

Sponsorer

Annons