Nyheter från SvRF

Inspirerande förmiddag under Patrik Kittel Dressage Tour i Linköping.
21 april besöker Patrik Kittel Dressage Tour Linköping och Smedstad Ridsportanläggning. I samband med clinicen arrangeras en innovativ inspirationsförmiddag för unga rytta...

 

I helgen går startskottet för LiveArena & DressagePower Grand Prix Tour när Strömsholms Ridsportförening arrangerar årets första kval.
– Vi har sett ett fortsatt stort intresse och det är flera nya namn som tillkommit till årets tävling....

 

11-13 maj arrangeras Banbyggnadskurs i fälttävlan steg 1 på Strömsholm. 

 

Folksam Elitallsvenska har premiär i helgen. Serien fyller 40 år i år. Den har betytt oerhört mycket för svensk hoppsports utveckling.

 

Idrottslyftet finns för att vi tillsammans ska få så många som möjligt att rida så länge som möjligt. Läs mer om hur ni gör för att söka medel för att göra ridsporten bättre, roligare, kunnigare eller kanske mer tillgänglig här.

 

Strategi Ridskola 2025 tar ut en hållbar utveckling för framtidens ridskola och bygger bland annat på den största undersökningen om ridskolan hittills. Läs den här.

 

Bra, intressant och givande! Reaktionerna var positiva efter att Margaretas innovationsdag för unga inom hästnäringen samlat hundra ungdomar från hela Sverige till Solvalla.

 

Antalet hästar i Sverige skattades till drygt 355 000 stycken 2016. Cirka 95 900 av dem används i näringsverksamhet med häst, det visar resultat från Fördjupade hästundersökningen. Resultaten presenteras i rapporten Hästhållningen i Sverige 2016. ...

 

Peder Fredricson på Hansson WL slutade fyra i GP-hoppningen i Grand Palais i den franska huvudstaden, efter två felfria rundor. Även Malin Baryard-Johnsson på H&M Indiana var felfri i grundomgången och med bland de 14 ryttare som gick till omh...

 

De svenska pararyttarna inledde i helgen den internationella säsongen med tävlingar på Blue Hors  anläggning Randböl i Danmark. Louise Etzner Jakobsson tog triss i andraplatser med sin Zernard.

 

Vid helgens nationella hopptävling hos Ljungby Ridklubb reds den första omgpngen i årets Folksam Ponny Cup, som också är SM i inverkansridning.

 

Sveriges bästa U25-ryttare i dressyr träffades i helgen på Strömsholm, för gemensam träning och teambuilding. Louise "Lussan" Nathhorst är tränare på plats under träffen som arrangeras av Svenska Ridsportförbundet i samarbete med Leksands Knäckebr...

 

Vill du jobba med hästar?

(2018-03-16 14:48)

Nu kan du söka till årets utbildningar till ridlärare SRL II och SRL III. Missa inte chansen att söka en rolig och spännande utbildning som leder till ett av världens bästa jobb.
15 april är sista ansökningsdag till fler spännande utbildnin...

 

Namnändring på förening

(2018-03-16 12:57)

Föreningen Enköpingsnäs Ryttare, Upplands Ridsportförbund, har bytt namn till Enköpingsnäs Ryttarförening.

 

En svensk ryttare är avstängd i sex månader efter att ha tävlat på felaktiga premisser på en tävling i utlandet.
Beslutet om avstängning meddelades av Svenska Ridsportförbundets Disciplinnämnd torsdag 15 mars.

 

Sponsorer

Annons