FOTO: Anna Zetterlund

Lediga jobb

Här finns lediga tjänster inom Smålands Ridsportförbunds distrikt med platsannonser från våra medlemsföreningar. Vill du ha med en annons, skicka ett mail till anna.zetterlund@smaland.ridsport.se 
Glöm inte att ange sista ansökningsdatum.Växjö Ridklubb söker ridlärare

Vi söker dig som är diplomerad Svensk Ridlärare level II eller III gärna med hippologexamen. Du ska ha en god pedagogisk och social förmåga, goda ledaregenskaper och brinna för att undervisa alla åldrar på olika nivåer. Du är ansvarsfull och kan jobba självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Självklart har du ett brinnande intresse för hästar och ridsport och sätter hästen och eleven i fokus. Du gillar att arbeta i en förening som fokuserar på att bli framtidens ridskola! Vi ser gärna att du själv är en aktiv ryttare, uppstallningsmöjlighet för egen häst finns på ridskolan.

Växjö Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Föreningen har funnits sedan 1882 och har idag ca 470 medlemmar och 360 uppsittningar i veckan, vilket gör oss till en av de största klubbarna i Småland. Vår charmiga men gamla anläggning ligger sjönära i naturskyddat område och samtidigt endast 4 km från centrum i universitetsstaden Växjö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % men deltid kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Ansökan: Skriv några rader om Dig själv, utbildningar, erfarenheter och dina visioner. Ange gärna referenser. Ansökan skickar du till: anita.moen@vaxjoridklubb.se. Vi ser fram emot din ansökan! Rekrytering sker fortlöpande, sista ansökningsdag 2018-06-30.
Välkomna med frågor till ridskolechef Anita Moen, 070-285 20 58 eller ordförande Towe Lindqwister, 070-542 63 65
Läs mer HÄR.Markaryds Ryttarförening söker arrendator till ridskolan
Markaryds Ryttarförening drivs som en ideell förening där vi vill vara en mötesplats för alla, med hästen i fokus, samt skapa glädje, gemenskap, delaktighet, utveckling och ta till vara det lokala hästintresset. Ge barn och ungdomar förutsättningar att bli självständiga, starka, ansvarstagande och initiativrika. Nu söker vi ny arrendator.

Vi söker dig som har SRL 1-3, hippolog, eller annan relevant bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du positiv, strukturerad, har god pedagogisk förmåga, ambitioner, och initiativförmåga. Vi ser att du har gott ordningssinne och goda sociala förmågor. Bra samarbetsförmåga är ett måste då ridskolan drivs i nära samarbete med föreningens styrelse. 

Vi erbjuder: Ridskolan förfogar över ett nybyggt ridskolestall med 16 boxar samt ett nybyggt ridhus. Anläggningen består dessutom av två utebanor, ytterligare ett ridhus, skrittmaskin och ett uthyrningsstall. Anläggningen omgärdas av natursköna hagar med tillgång till sommarbete.

För mer information: Kontakta ordförande Johan Eriksson 070-654 40 29 eller mejla markarydsryttarforening@gmail.com

Ansökan: Mailas till markarydsryttarforening@gmail.com, senast 2018-07-01Lenhovda Hästsportklubb söker ridinstruktör/stallpersonal
Ridskolan är en ideell förening har en verksamhet med både hästar och ponnyer och stort fokus på barn- och ungdomsverksamhet. På anläggningen finns det plats för både ridskolan och privathästar. Anläggningen är belägen i samhället Lenhovda 38 km från Växjö. Vi har ridhus, paddock och ett nyrenoverat stall med goda ridmöjligheter i skog.

I tjänsten ingår bl.a. att planera och hålla ridlektioner på olika nivåer, planera och leda aktiviteter/kurser på olika nivåer och teman, stalltjänst, anläggningsskötsel, vidareutbildning av skolhästar. Viss administration som t.ex. LOK-stödsredovisning, hemsida och kommunikation med våra medlemmar mm.

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, med ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Du ingår i ett team om två personer, du och ridskolechefen som tillsammans planerar verksamheten. Du arbetar självständigt med frihet under ansvar, samtidigt som du är en god lagspelare. Alla förekommande arbetsuppgifter kopplade till daglig drift av ett stall/ridskola kan komma att ingå i tjänsten, så vi ser att du är flexibel och serviceinriktad. Ridlärare eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig.  Det är meriterande om du tidigare jobbat på ridskola. Vi ser gärna att du själv är en aktiv ryttare. Det är meriterande om du har god administrativ förmåga, goda datorkunskaper, B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på 50-75 %. Arbetstiderna är varierande. Arbete på helger kan förekomma.Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. Lön enligt avtal, månadslön.Tillträde 180806

Ansökan och kontakt: Låter detta som en tjänst för dig? Ansöker gör du genom att skicka din ansökan till lenhovdahk@live.se
Sista ansökningsdag är 2018-06-24 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ridskolechef Annelie Fermskog, 0708-66 21 09 eller personalansvarig Johanna Ekbring 0709-36 05 84. Läs mer HÄR.


Växjöortens Fältrittklubb söker ridlärare
Till vår verksamhet söker vi gärna hippolog med SRL II eller SRL III för att förstärka vårt ridlärarteam. Tjänsten är i första hand ett vikariat för en av våra ridlärare som ska vara mammaledig men stora möjligheter till tillsvidareanställning för rätt person. Tjänstens omfattning kan utformas lite efter dina önskemål men vårt behov 50-85%.

Tjänsten innefattar undervisning på alla ridskolans förekommande nivåer samt, hästutbildning, och övriga förekommande arbetsuppgifter på en ridanläggning. Lön enligt avtal. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast. Tillträde efter överenskommelse. 

Växjöortens Fältrittklubb är en aktiv klubb med ca 400 medlemmar varav ca 100 licensierade ryttare. På ridskolan har vi ca 300 uppsittningar per vecka. Vi är en aktiv tävlingsklubb och det finns bra möjligheter till träning inom såväl hoppning som dressyr. Vår förhoppning är att vi inom några år bedriver vår verksamhet på en ny anläggning.
Ansökan: Skicka ansökan till verksamhetschef Pernilla Berglund, pernilla@stallpberglund.com. Läs mer HÄRTheleborgs Ryttarsällskap söker ridlärare
Engagerad och gärna erfaren ridlärare sökes till Theleborgs Ryttarsällskap i Växjö. Söker du ett stimulerande arbete där du får delta i utvecklingen av såväl elever och hästar som verksamhet? Nu söker vi dig med ett sunt hästtänk och glatt humör, som brinner för att våra hästar ska må bra och vill vara med och driva verksamheten framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet. Goda referenser är ett krav.

Dina arbetsuppgifter: Den främsta arbetsuppgiften är som ridinstruktör men i arbetet ingår även ansvarsområden som delas med övrig personal och även utbildning av verksamhetens hästar. Stalltjänst och viss verksamhetsnära administration kan förekomma.
Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60-80 %, med provanställning i 6 månader. Även mindre tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Helg- och kvällstjänst enligt schema. Med start v. 32 2018. 
Kontaktpersoner: Malin Engström, Personalansvarig personal@theleborgsrs.se 0709-83 41 70
Ansökan: Rekrytering sker löpande. Ansökan skickas via epost till personal@theleborgsrs.se. Ansökningarna hanteras löpande med sista ansökningsdag den 3 juni 2018. 
Läs mer HÄR.Theleborgs Ryttarsällskap söker stallpersonal
Theleborgs Ryttarsällskap söker stallpersonal. Som person ska du ha lätt för att samarbeta och kunna se lösningar på problem som uppstår. Du ska vara flexibel, självgående och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet. Du är van att hantera hästar och de arbetsuppgifter som förekommer i ett stall. Goda referenser är ett krav. 

Dina arbetsuppgifter: Dina främsta arbetsuppgiften är att arbeta med alla olika typer av arbetsuppgifter som ingår i stalltjänsten så som mockning, hästhantering, fodring, lokalvård etc. Arbetstiden kommer främst att förläggas mellan 07:00 -11:00 på vardagar. Arbetstiden kan eventuellt utökas med vissa administrativa arbetsuppgifter och tillridning av hästar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 50 %, med provanställning i 6 månader.
Kontaktpersoner: Malin Engström, Personalansvarig personal@theleborgsrs.se 0709-834170
Ansökan: Rekrytering sker löpande. Ansökan skickas via epost til personal@theleborgsrs.se. Ansökningarna hanteras löpande med sista ansökningsdag den 31 juli.
Läs mer HÄR.


Senast uppdaterad: 2018-06-26

Sponsorer

Annons