FOTO: Anna Zetterlund

Lediga jobb

Här finns lediga tjänster inom Smålands Ridsportförbunds distrikt med platsannonser från våra medlemsföreningar. Vill du ha med en annons, skicka ett mail till anna.zetterlund@smaland.ridsport.se 
Glöm inte att ange sista ansökningsdatum.Lenhovda Hästsportklubb söker ridinstruktör/stallpersonal på 50-75%

Lenhovda HSK är en ideell förening som har ridskoleverksamhet med både hästar och ponnyer och stort fokus på barn- och ungdomsverksamhet. På anläggningen finns det plats för både ridskolan och privathästar. Anläggningen är belägen i samhället Lenhovda 38 km från Växjö. Vi har ridhus, paddock och ett nyrenoverat stall med goda ridmöjligheter i skog.

I tjänsten ingår bl.a. att planera och hålla ridlektioner på olika nivåer, planera och leda aktiviteter/kurser på olika nivåer och teman, stalltjänst, anläggningsskötsel, vidareutbildning av skolhästar. Viss administration som t.ex. LOK-stödsredovisning, hemsida och kommunikation med våra medlemmar mm.

Ansöker gör du genom att skicka din ansökan till lenhovdahk@live.se.
Sista ansökningsdag är 2018-02-11 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ridskolechef Annelie Fermskog 0708-66 21 09 eller styrelseordförande Fredrik Johansson 0725-16 23 19. Läs mer HÄR.Braås Ponny & Ridklubb söker ridlärare

Braås Ponny & Ridklubb är en ridklubb med ambitioner och hög kvalité. Vi ligger 25 minuters resa från Växjö. Klubben har drygt 200 medlemmar, varav mer än hälften är ridande elever. Klubben har tre anställda. Vi har 13 ridskolehästar och 8 privathästar. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker nu en ridlärare med erfarenhet och ambition att förstärka och vara med i utvecklingen av vår ridskoleverksamhet. Arbetet innebär att vara ridlärare med lektionsverksamhet på alla nivåer, stalltjänst, utbildning av våra hästar mm.

Vi söker dig som har lägst Level I som utbildningsbakgrund och erfarenhet av undervisning på ridskola. Du är positiv och ansvarstagande. Du har god förmåga att samarbeta, att hålla hästarnas bästa i fokus och se våra elever som kunder. Du har en god pedagogisk förmåga och framförallt ett stort engagemang för ditt arbete och dina elever. Stor vikt läggs på personlig lämplighet, erfarenhet och referenser. Vi ser gärna att du är en aktiv ryttare.

Tjänstgöringsgrad mellan 40 - 100 %. Om du bara vill vara ridlärare blir tjänstgöringsgraden lägre, vill du arbeta både som ridlärare och med stalltjänst kan tjänstgöringsgraden bli högre.

Frågor och ansökan skickas till ordförande Kerstin Hultquist, tfn: 070-373 39 97, kerstin.hultquist@uppvidinge.se. Ansök senast 19 februari. Läs mer HÄR.


Senast uppdaterad: 2018-02-07

Sponsorer

Annons