FOTO: Anna Zetterlund

Lediga jobb

Här finns lediga tjänster inom Smålands Ridsportförbunds distrikt med platsannonser från våra medlemsföreningar. Vill du ha med en annons, skicka ett mail till anna.zetterlund@smaland.ridsport.se 
Glöm inte att ange sista ansökningsdatum.Nässjö Ridklubb söker ridinstruktör och stallvärd
Nässjö Ridklubb är en ideell förening med ledorden god gemenskap och god hästhållning. Ridklubben bedriver ridskoleverksamhet för både barn och vuxna, på olika nivåer. Vi söker nu en positiv och utåtriktad person till vårt ridlärarteam.

Tjänsten som ridinstruktör omfattar följande ansvarsområden:

  • Ridlektioner för barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer
  • Planering av lektioner samt andra klubbaktiviteter
  • Stalltjänst

Ansökan behandlas löpande. Skicka din ansökan senast den 13/12 till nassjoridklubb@hotmail.com.
Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Gerd Gärdeborg på telefon 0702-948056. Läs mer HÄR.Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare på 75-100% 
Värnamobygdens RF är en ideell förening som är vackert belägen intill Sörsjön strax utanför Värnamo. Föreningen har ca 340 medlemmar. Vi bedriver ridskole och träningsverksamhet 6 dagar i veckan och har ca 20 lektionshästar samt privatuppstallningar. Föreningen arrangerar tävlingar i hoppning och dressyr från lokal till elit nivå.

Posta eller mejla din ansökan med CV och referenser senast 2017-12-22, men då vi kallar till intervjuer löpande kan tjänsten tillsättas innan det. Skicka därför ansökan så fort som möjligt. 
Värnamobygdens Ryttarförening
Sörsjö Gård
331 91 VÄRNAMO
ridskolan@vbr.nu
Läs mer HÄR.


Senast uppdaterad: 2017-11-29

Sponsorer

Annons