Lediga jobb

Här finns lediga tjänster inom Smålands Ridsportförbunds distrikt med platsannonser från våra medlemsföreningar. Vill du ha med en annons, skicka ett mail till anna.zetterlund@smaland.ridsport.se 
Glöm inte att ange sista ansökningsdatum.Theleborgs Ryttarsällskap söker ridinstruktör

Engagerad och gärna erfaren ridinstruktör sökes till Theleborgs Ryttarsällskap i Växjö. Theleborgs Ryttarsällskap är en mysig ridskola i anrik miljö belägen precis i utkanten av centrala Växjö med naturen runt husknuten. Vår anläggning har anor sedan 1850-talet då den användes som slottstall och charmen finns kvar ännu idag. Anläggningen rymmer ca  20 ridskolehästar, 15 platser för privat uppstallning med utrymme att ta med sin egen häst och har både ridbana och ridhus. Runt om anläggningen breder hagar ut sig som i sin tur gränsar mot ett naturreservat med mängder av fina ridvägar. På Theleborgs Ryttarsällskap har vi cirka 170 uppsittningar per vecka, både på storhäst och ponny, och vår ambition är att utbilda ryttare med bred kunskap och ett gott horsemanship. Förutom vår ordinarie verksamhet med elever på nybörjarnivå till specialgrupp satsar vi även på funkisverksamhet. 

Vi söker dig med ett sunt hästtänk och glatt humör, som brinner för att våra hästar ska må bra och vill vara med och driva verksamheten framåt. Vi ser att du är utbildad minst Svensk Ridlärare I men gärna Svensk Ridlärare II, enligt Svenska Ridsportförbundets standard. Du ska ha gedigen hästkunskap och på ett professionellt, engagerat och pedagogiskt sätt kunna instruera våra elever för att gynna deras utveckling på bästa sätt. 

Den främsta arbetsuppgiften är som ridinstruktör men i arbetet ingår även ansvarsområden som delas med övrig personal och även utbildning av verksamhetens hästar. Stalltjänst och viss verksamhetsnära administration kan förekomma.

Läs mer och ansök HÄR senast 20 maj, rekrytering sker löpande. Ansökan skickas via epost till personal@theleborgsrs.se
Senast uppdaterad: 2019-04-25

Annons