Talang Småland - ryttarutveckling nivå 2

Ryttarutveckling nivå 2 är den del i Svenska Ridsportförbundets utvecklingsmodell som är på distriktsnivå. Året innehåller främst teoretiska träffar enligt utvecklingsmodellen men det kommer även att anordnas två uppsuttna träffar, en på våren och en på hösten. För deltagande på de uppsuttna träffarna är de teoretiska träffarna obligatoriska men de teoretiska träffarna kommer även att vara öppna för alla medlemmar i distriktet.

Kortfattat program 2017

Delkurs 1 En del av svensk ridsport, den 27 februari kl 17:30 på Vrigstad Värdshus. Föreläsare Johan Hjertberg

Fystester 18 mars i Värnamo med start kl 08:00. Personliga tränare som genomför testerna är Marcus Skytt, Ida Andersson och Johan Arvidsson

Delkurs 2 Dina mål och din satsning, den 27 mars kl 17:30 på hotell Royal Corner i Växjö. Föreläsare Sandra Carlsson.

Uppsutten träning för Ann Hellström, b-tränare i hoppning och Jill Brandt, c-tränare i dressyr. Den 1 maj på Tingsryds Rid & Körklubb, samling kl 10:00

Delkurs 3 Fysiken i fokus med kost och träningslära.
Den 5 juni kl 17:00 - ca 21:30, Vetlandaortens Ryttarförening. Kursledare Marcus Skytt, Ida Andersson och Johan Arvidsson som alla är personliga tränare på Apladalens Sportcenter.

Delkurs 4  Uppsutten träff och teori med ridlära i fokus, genomgång av träningsdagböcker samt tips och råd inför er framtida satsning. Den 18 augusti på Åsa Svenssons anläggning, Hösatorpet utanför Lammhult. Samling kl 09:30 för hoppryttarna och kl 11:30 för dressyrryttarna. 

Elmia Scandinavian Horse Show den 26 alt 27/10. Gemensamt titta på torsdagens dressyrclinic alternativt fredagens hoppclinic.

Fystester i Värnamo den 18 november. Uppföljning av resultaten från testerna i mars/april.

Delkurs 5 Älska utmaningen, nu börjar det. Föreläsning med Nina Fox Stark. Detta är sista träffen för Talang Småland 2017. Lördagen den 2 december på Växjö Konserthus (Elite Park Hotel). Start kl 14:00.


Senast uppdaterad: 2017-09-28

Sponsorer

Annons