Nominera till Ridsportgalan 2018

2017-11-20

Nu har du möjlighet att nominera de som du tycker gjort de där lilla extra i sin förening och som är värd att uppmärksammas under galan den 3 februari 2018.

Det enda kravet som finns för dig som vill nominera är att personen eller personerna måste vara medlem i någon av Södermanlands ridklubbar och tävla för en ridklubb tillhörande Södermanland.

Nedan finner du en beskrivning för de olika kategorierna du kan nominera till. 

Årets prestation
Nominera någon som under året 2017 gjort en prestation utöver det vanliga,
det kan vara prestationer på eller utanför tävlingsplatsen.

 

Årets Tävlingsarrangör
Nominera en arrangör som gör det där extra på tävlingsarrangemangen och bjuder till med trevliga tävlingar så att glädjen sprider sig till fler än vinnaren av klassen. Arrangören ska vara ansluten till Södermanlands ridsportförbund.

 

Årets Ungdomsledare
Nominera en ungdom upp till 26 år som är aktiv i föreningen och driver ungdomsfrågor. Ungdomen skall vara ett gott föredöme för de yngre men även de äldre medlemmarna i ridklubben.

 

Årets eldsjäl
Nominera en ideell person som har ett brinnande engagemang i sin förening. Eldsjälen är en person som alltid finns på plats, ställer upp och gör skillnad utan att ha egen vinning i det han/hon gör. 

 

Årets Ungdomssektion
Nominera en ungdomssektion som aktivt jobbar för barnen och ungdomarna i föreningen. Ungdomssektionen har gjort extra anmärkningsvärda insatser under året. Ungdomssektionen är ett gott föredöme för andra medlemmar. 

 

Årets Ridklubb
Nominera en ridklubb som under året på något sätt utmärkt sig. Ridklubben ska vara ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

 

Skicka in din nominering

Skicka in dina nomineringar senast den 20 december på länken HÄR. När du skickat in dina nomineringar kommer du att få ett mail tillbaka som bekräftar att dina nomineringar har kommit fram. 

Frågor

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till galagruppen galasorf@gmail.com

Sponsorer

Annons