Nominera till Ridsportgalan 2019

2018-12-10

Nu har du möjlighet att nominera de som du tycker gjort de där lilla extra i sin förening och som är värd att uppmärksammas under galan den 2 februari 2019.

Det enda kravet som finns för dig som vill nominera är att personen eller personerna du nominerar måste vara medlem i någon av Södermanlands ridklubbar. En jury kommer att utse tre kandidater och vinnare för de fem första kategorierna. För den sjätte kategorin, Årets Ridskolehäst, kommer galagruppen att välja ut de 10 bästa motiveringarna som kommer att publiceras på vår Facebooksida inför galan där allmänheten får vara med och rösta fram den ridskolehäst de tycker ska vinna.

Sista dag att nominera 31 december.

Årets ungdomssektion:
Nominera en ungdomssektion som aktivt jobbar för barnen och ungdomarna i föreningen. Ungdomssektionen har gjort extra anmärkningsvärda insatser under året och är ett gott föredöme för andra medlemmar.

Årets Prestation:
Nominera någon som under 2018 gjort en prestation utöver det vanliga, det kan vara både stora och små prestationer på och utanför tävlingsplatsen. Personen måste tävlat för en ridklubb tillhörande Södermanland 2018.

Årets Ridklubb:
Nominera en ridklubb i Södermanland som under året på något sätt utmärkt sig och arbetat med någon form av utveckling för ridsporten. Ridklubben ska vara ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Årets Tävlingsarrangör:
Nominera en tävlingsarrangör i Södermanland som gör det där extra på tävlingsarrangemangen och bjuder till med trevliga tävlingar så att glädjen sprider sig till fler än vinnaren av klassen. Arrangören ska vara ansluten till Södermanlands ridsportförbund.

Årets Eldsjäl:
Nominera en ideell person som genom osjälviska handlingar, ett brinnande engagemang och med rötterna i det ideella föreningslivet, gör ridsporten rikare för andra.

Årets Ridskolehäst:
Nytt för i år är att du kan nominera din favorithäst på Ridskolan! Det ska vara en häst som betyder något för dig eller som gjort framstående prestationer. Hästen ska vara verksam i någon av distriktets ridskolor.
Du kan nominera din favorithäst på två sätt:
* Alternativ 1. Skicka en bild på din favorithäst tillsammans med en motivering om varför hen ska vinna till galasorf@gmail.com. Skriv n Årets Ridskolehäst i rubriken!
* Alternativ 2. Publicera en bild på din favorithäst på Instagram tillsammans med en motivering om varför hen ska vinna och tagga #sormgala2019.

PS: Glöm inte att meddela vilken ridskola din favorithäst står på.


Frågor
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till galagruppen via galasorf@gmail.com.


När du svarar på denna enkät ger du även ditt samtycke till att vi hanterar ditt namn och kontaktuppgift. Uppgifterna kommer endast att användas i syfte till att dela ut nomineringspriser.

HÄR hittar du formuläret för nomineringarna

Sponsorer

Annons