Nyheter från förbundet

Nu är gruppindelningen i Ridsportallsvenskan div I klar. Sedan tidigare finns tävlingsplatser och datum publicerade.

 

Rebecka Mårtensson red hem ett silver i klassen English Equitation på Special Olympics i Abu Dhabi.

 

Nu är det dags för Saab och Svenska Ridsportförbundet att presentera säsong två av serien Hållbara Ryttare - Mental träning och personlig utveckling.

 

Saab International Grand Prix kommer i år att arrangeras i samband med Breeders Trophy. Under vecka 39 kommer hela dressyrsverige att samlas på Flyinge.

 

Ett år fyllt av fina ramgångar men också av utmaningar. Se tillbaka på ridsportåret 2018 i vår verksamhetsberättelse, där du också hittar länkar till ekonomisk redovisning.

 

Under helgen har det varit säsongspremiär för Lövsta Future Challenge Dressage. Tränar- och elevduon Lina Dolk och Kristian von Krusenstierna säkrade varsin förstaplats genom att ta hem segrarna i sina respektive klasser.

 

Vilken svenskdag i ´s-Hertogenbosch, Nederländerna. Henrik von Eckermann vinner Rolex Grand Prix efter en enastående omhoppning med Toveks Mary Lou. Peder Fredricson utmanade med H&M Christian K och slutade trea. Sverige är en stormakt i hoppn...

 

Det hettar till i ungdomarnas kval inför Göteborg Horse Show. Alla vill ju dit till Scandinavium 3-7 april. I Högbo var det näst sista omgången både för Young Rider i Krafft Cup och för juniorerna i ”Morgondagens Vinnare”.

 

Det var en härlig stämning i den svenska truppen av pararyttare i dressyr på Randböl i Danmark. Louise Etzner tog en trippel och vann i alla sina tre starter med Zernard.

 

Efter sista deltävlingen i FEI Dressage World Cup är två svenska ryttare kvalade till världscupens dressyrfinal under Gothenburg Horse Show.

 

Thomas Ryan är tillbaka i Sverige. Irländaren vann andra omgången av ATG Riders League på Flyinge med veterinär John Österdahls C.Amelusina R60.

 

Vilken dramatik under världscupens Europafinal i dressyr i ´s-Hertogenbosch, Nederländerna. Danmarks Daniel Bachmann Andersen tog hem segern med Blue Hors Zack.

 

Fler barn och unga i samhället känner sig utsatta och kontaktar Bris om våld, övergrepp och kränkningar och allvarlig psykisk ohälsa. Det visar en ny rapport från Bris, som också är en viktig part i ridsportens trygghetsarbete.

 

Ny medlemsförening

(2019-03-15 10:46)

Vi välkomnar Equestrian Sportsclub Hästsportförening, Mittsvenska Ridsportförbundet, som ny medlemsförening inom Svenska Ridsportförbundet.

 

I november 2019 håller det internationella förbundet sitt årsmöte och då väljs och utses ledamöter till de lediga platserna i grupper och kommittéer. Tiden för nominering löper fram till den 1 maj 2019.

 

Sponsorer

Annons