Nyheter från förbundet

Världens just nu högst rankade hoppryttare, Harrie Smolders, Nederländerna, meddelar att han rider i Friends Arena under Sweden International Horse Show.
- Jag är oerhört stolt över att Harrie väljer att komma tillbaka för andra året i rad oc...

 

1 127 023 kronor – så mycket får ungdomarna i ridsporten i Sverige när Riksidrottsförbundet delar ut årets pengar från "Gräsroten". Totalt får 467 föreningar i landet dela på pengarna tack vare sina 15 685 supportrar. Den förening som får mest är ...

 

Ridklubben Norrtälje Ryttare söker instruktör/ridlärare som även ansvarar för tävlingsaktiviteter – 50-75%, tillsvidaretjänst.

 

Nu finns tävlingsterminen för distansritt 2019 publicerad. Med reservation för eventuella ändringar.

 

Ny studie visar: Sveriges hästnäring omsätter mer än 72 miljarder.

 

Peder Fredricson landade på Ridskolan Strömsholm. En snabb mellanlandning för att ge en unik clinic inför ett fullsatt ridhus. Sen var det rivstart mot Grevlunda på Österlen för fortsatt resa till Stuttgart och Longines FEI Jumping World Cup till ...

 

Tinne Vilhelmson Silfvén är på väg till Stuttgart, Tyskland för sin andra start i FEI Dressage World Cup för säsongen. Hennes häst ”Anton”, Don Auriello är redan på plats.

 

Nu finns listan på vilka föreningar som har rätt att anmäla lag till Folksam Ponnyallsvenska 2019 publicerad.

 

En etablerad världsstjärna och en nykomling i sitt livs form – Hollands dressyrkung Edward Gal och Danmarks just nu hetaste ryttare Daniel Bachmann Andersen är klara för Saab Top 10 Dressage i Friends Arena.
- Det här är verkligen två värld...

 

Vi är en ridskola som satsar på breddverksamhet för hela familjen där alla är välkomna! 

 

Uppgifter om medlemsantal ska rapporteras till Svenska Ridsportförbundet senast måndag den 14 januari 2019 via Idrott Online Klubb.

 

Växjöortens Fältrittklubb bedriver ridskola, tävlingsverksamhet och inackoderingsstall. Klubben är inne i en väldigt expansiv period och vi är på gång att bygga en ny anläggning till skola och tävling.

 

En cool klippa som kan det mesta. Årets ridskolehäst 2018 heter Quinn och kommer från Mariestads Ridklubb.
- Tänk om vi kunde klona Quinn brukar vi säga här på ridskolan. Han uppfyller verkligen alla kriterier på en perfekt ridskolehäst, säge...

 

Nu finns några uppdaterade dressyrprogram för 2019 publicerade.

 

-På ridskolan ska man framförallt ha kul och kunna bli en riktigt bra ryttare. Men det viktigaste av allt är få med sig kärleken till hästarna. Det säger Anita Jonsson, verksamhetschef hos Skogslottens RF utanför Norrköping som utsetts till Årets ...

 

Sponsorer

Annons