Styrelsen

Det är vi som är DUS styrelse! Vår vision är:
- DUS Styrelse finns till för att skapa glädje och gemenskap hos våra ungdomssektioner i distriktet. 

Hedda Boman 
Ordförande

Hedda boman

Jag heter Hedda Boman och är 15 år. Bor i Stockholm men tillbringar helgerna i Södermanland. Är sen några år tillbaka ordförande i Finntorps Ungdomssektion FRUST och har ridit på Finntorp i nästan 9 år.

Jag älskar hästar för att de har så fantastiska personligheter och de får mig ALLTID att må bra. Förutom hästar tycker jag även om andra djur och naturen.

Jag är verksam i DUS för att det är roligt att träffa andra hästtjejer och killar. Samt att man lär sig så otroligt mycket!

Emelie Andersin
Vice ordförande

Emelie Andersin

Jag heter Emelie Andersin. Är 20 år och bor utanför Katrineholm. Jag har två egna hästar hemma. Gick ekonomilinjen i skolan med gick ut 2016. 

 Vid 15 års ålder var jag med och startatde upp Västra sörmlands sportryttarförening. Just nu sitter jag som ordförande.

I DUS är jag ny och har inte jobbat så mycket med ungdomssektioner. Jag har mycket att lära men det är något jag är spänd på att lära mig!

Lisa Hager
Sekreterare

Lisa Hager
Jag heter Lisa Hager och är 15 år fyllda och bor i Stigtomta, Nyköping. 

Ridsporten har funnits med som fritidssysselsättning under en stor del av mitt liv. Jag är medlem i Smedstorp Ryttarsällskap. På Smedstorps gård tillbringar jag min fritid där min foderhäst står uppstallad vid namn Shanice. 

Jag har genom min förening blivit medlem i DUS i början av 2018 och ser fram emot att utvecklas och lära mig mer om ridsportens föreningsliv​

Martilda Hamnevik
Ledamot
matilda hamnevik

Jag heter Matilda och är 23 år gammal. Jag har ridit på Nyköpings ridsällskap i ca 12 år. Efter deras konkurs är jag medlem i Smedstorps RS. Har egen häst sen 5 år tillbaka som står på Wreta gård.

Jag har gått på REAL gymnasiet med inriktning Hästhållning.

Amalia Modh
Ledamot

amalia modh

Jag heter Amalia Modh och är 17 år, jag bor i Torshälla, i närheten av ridskolan och klubben Nyby Torshälla ridklubb där jag just nu är stallvärd en dag i veckan samt sitter mitt andra år som ledamot i ungdomssektionen. Jag går just nu även andra året på Realgymnasiet i Eskilstuna med hästinriktning. 

Jag är ny i DUS sedan hösten 2017, men ser fram emot att utvecklas ihop med alla andra hästintresserade i distriktet. 

 

Vi skulle blir mycket glada om ni på er föreningen vill använda och/eller sätta upp vår PLANSCH för att sprida vad vi gör i DUS och hjälpa oss värva nya medlemmar :)


Senast uppdaterad: 2018-04-24

Sponsorer

Annons