Nyheter från förbundet

– Vilken härlig avslutning!

Läs mer
 

Det bubblade av glädje när finalisterna i Mats Mellberg Cup, P 12 red sin final i Gävle. Unga dressyrryttare upp till 12 år fick chansen att visa vad de kan.

 

Duktiga unga ponnyer

(2018-07-21 10:36)

Vid SM i dressyr i Gävle reds också finaler I ungponnychampionaten. För fyraåriga ponnyer vann Starias Amazing Geishe med Sofia Sollander från Bromma som ryttare på otroligt fina 87 procent.

 

Den var trixig och det gällde att hålla ett rejält tempo från start ti...

 

Trots två ganska rejäla fel red Marina Mattsson in på en tredjeplats i...

 

Tre nya svenska mästare

(2018-07-19 18:16)

Härliga ponny-SM i Vetlanda öppnade på torsdagen med första kval och SM i Inverkansridning, Folksam Ponny Cup-final.
Tre stolta guldmedaljörer fick sina medaljer.

 

Therese Nilshagen gjorde en riktigt fin ritt som belönades med 76,76 p...

 

När Henrik von Eckermann lånar sin elev Evelina Toveks häst, ja då går det ofta riktigt bra. Som här i Aachen när han och Castello på onsdagen (18/7) red hem segern i dagens rejäla 1,55-klass efter en satsande omhoppning.

 

I kvällens Sportnytt från radiosporten, Sveriges Radio, möter Roger Burman ryttarveteraner som Ulla Håkanson, Ingvar Fredricson, Maria Gretzer och ungdomarna från Hälsingland, Irma Karlsson och Ceclia Bergåkra.
Missa inte så här härligt örong...

 

Det blev en snygg andraplats för Sveriges U25-ryttare i den inledande lagtävlingen för de unga ryttarna i tyska CHIO Aachen i dag onsdag.
Marina Mattsson och Quatermain red på 72,02 procent, och det gav henne även en individuell andraplats....

 

Patrik Kittels häst Delaunay passerade inte veterinärbesiktningen på onsdagseftermiddagen, inför deras dressyrstart under stortävlingarna i tyska CHIO Aachen, så ekipaget kommer inte till start.

 

Peder är sommarvärd i P1

(2018-07-18 11:48)

Missa inte Peder Fredricson som sommarvärd i det klassiska programmet Sommar i P1, hos Sveriges Radio.
Efter succéveckan i Falsterbo med derbyseger, tredjeplats i Grand Prix och dubbla felfria ritter i Nations Cup kan Peder luta sig tillbaka...

 

Från och med i år gäller nytt, tidigare datum för ansökningar till nationella och elittävlingar i hoppning. Nytt stoppdatum för 2019 är 31 juli 2018.

 

Den här informationen lämnade Jordbruksverket i början på juni med anledning av skogsbrandsrisken. Skogsbranden kan innebära att djur måste flyttas. Jordbruksverket informerar här om vad som är viktigt att tänka på som djurägare när det blir läge ...

 

Uttagningskommitén bestående av Bo Jenå, Svenska Ridsportförbundet, och Jan-Ove Olsson, SWB, har nu tagit ut de dressyrhästar som ska representera Sverige på unghäst.VM.  

 

Sponsorer

Annons