Nyheter från förbundet

Idrottslyftet finns för att vi tillsammans ska få så många som möjligt att rida så länge som möjligt. Läs mer om hur ni gör för att söka medel för att göra ridsporten bättre, roligare, kunnigare eller kanske mer tillgänglig här.

 

Saab blir ny sponsor för Nations Cup-tävlingen i dressyr. Avtalet är skrivet på tre år och möjliggör för Falsterbo Horse Show att fortsätta arbetet med att utveckla dressyren som påbörjades för några år sedan.

 

Den nya dataskyddsförordningen GDPR som börjar gälla den 25 maj omfattar även föreningsverksamhet. Varje förening behöver utse en person som ansvarar för en kartläggning över hur föreningen hanterar personuppgifter. RF har tagit fram en arbetsbok,...

 

Världens bästa tävlingsryttare och showartister kommer till Sweden International Horse Show. Och nu släpps biljetterna till de tio olika föreställningarna under fyra dagar i Friends Arena 29 november - 2 december 2018.

 

Erik Nordström – Flammabyggets Hamlet och Cornelia Wallenborg – Lodestar vant Rechthof är nya ledare i Folksam Ponny Cup/SM inverkansridning i kategori D respektive C. Tyra Grönroos – Happily Ever After behåller ledningen i kategori B.

 

Hittills har 14 lag kvalificerat sig till omgång 3 och 4 i Ridsportallasvenskan division 1. De representerar tre grupper i tre zoner.

 

Göteborgs Fältrittklubb söker vikarierande ridlärare.

 

Ridlärare sökes till Olunda Ryttarförenings ridskoleverksamhet i Knivsta.

 

FEI World Breeding Jumping Championships for young horses arrangeras i Zangersheide, Lanaken, Belgien 13-16 September 2018. Fram till 27 juni kan du som har en unghäst grundregistrerad i SWB anmäla intresse.

 

Det är ett starkt svenskt lag som åker till Samorin, Slovakien, för att rida säsongspremiären i Longines FEI Jumping Nations Cup i helgen.
- Nationshoppningarna är väldigt viktiga med tanke på det mästerskap som kommer i höst, säger förbund...

 

Hur kan vi hästfolk tänka som planetskötare och genom enkla grepp och nya tankesätt värna om vår miljö? Här får du massor av tips.

 

Sverige tvåa i premiären

(2018-04-22 12:52)

Sverige avancerade till andraplatsen i FEI Eventing Nations Cup i fälttävlan efter den avslutande banhoppningen i Variano, Italien.
Bäste svensk individuellt var Christoffer Forsberg med Hippo´s Sapporo, sjua totalt.
- Han red otroligt b...

 

Johan Svensson, tidigare landslagsryttare i reining och ordförande i kommittén tar över som landslagsledare efter Jörgen Carlström.

 

Fyrspannskusken Fredrik Persson var nöjd efter söndagens avslutande maraton i säsongspremiären i Kronenberg, Nederländerna.
- Hästarna funkar. Nu ska vi bara bli snabbare också, kommenterade han sin körning.

 

Sverige hade fyra lag på plats i Danmark för Nordic Team Championship i mounted games i helgen. Det blev framgångar både för seniorer och de yngra ryttarna.

 

Sponsorer

Annons