FOTO: Stockholms Läns Ridsportförbund

Nu är anmälan till inspirationsföreläsningarna öppen - Ungdomsdagen under LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week

2019-04-29

Torsdagen den 13 juni erbjuder arrangören bakom LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week i samarbete med Stockholms Läns Ridsportförbund alla ungdomar upp till 18 år att ta del av ett exklusivt erbjudande till en Ungdomsdag!

Den 13-16 juni samlas världens bästa ryttare och hästar i Stockholm för Longines Global Champions Tour och Stockholm Horse Week. Fyra dagar fyllda av hoppning och dressyr på högsta nivå för både seniorer och U25 ryttare.

Veckan startar upp med både fyrstjärnig internationell dressyr med lilla rundan, Lövsta Future Challenge International U25 dressyr och hoppning. Där till finns det även en nationell hoppklass med Sverigeeliten samt en öppen träning för de internationella hoppryttarna som ska rida LGCT-klasserna.

Nu erbjuds alla ungdomar upp till 18 år att ta del av en ungdomssatsning under torsdagens tävlingar. Förutom att man kommer att få ta del av riktigt bra tävlingar så kommer det att vara två inspirationsföreläsningar samt chans till att mingla med andra ungdomar. 

Upplägg för föreläsningar under Ungdomsdagen den 13 juni. För att kunna delta behöver ni ha en biljett till torsdagen. Max 75 st, först till kvarn gäller! Här anmäler du dig till inspirationsföreläsningarna.

Kl 10.45              Samling och inledning

                           Kort presentation av StRFs Ungdomssektion

                           Kort info Stockholms stad

Kl 11.00              Felicia Grimmenhag föreläser

                           Mingel

Kl 13.00             Henrik Ankarcrona föreläsare om träning och tävling

Därefter             kommer Friends ha en workshop

Plats:                 på området i lokal Public Catering

  (mer info kommer att mejlas till anmälda deltagare)

Goodiebags till alla deltagare.

För att så många som möjligt ska kunna gå finns det ett biljetterbjudande där alla upp till 18 år kan köpa två biljetter till priset av en. Ta del av biljetterbjudandet två-för-en: https://bit.ly/2XCYiI6

Läs mer om evenemanget under Stockholm Horse Week

Sponsorer

Annons