Ryttarinspiration besökte satsningen på unga ryttare!

2017-06-02

På terminenens sista träff för satsningen på unga ryttare fick dom en riktigt inspirtationskick av Johanna Lassnack från Ryttarinspiration!

Vad händer under hjälmen?

Johanna pratade om att  man ska skapa sig möjligheter och inte bara sitta och vänta på att möjligheter ska komma till en.

träff 5 a

"Jag tycker det är en fantastiskt bra satsning på unga ryttare som Stockholms Läns Ridsportförbund göroch ett fint intiativ som fler län borde ta efter. Responsen känns väldigt rolig då många hör av sig efteråt och tackar och säger att de verkligen uppskattade att jag kom och att de lärde sig massor"
Johanna Lassnack 

Det är viktigt att skaffa sig verktyg för att komma över sina rädslor och ha kvar sitt fokus när man ska prestera.

Ungdomarna fick testa om hjärnan gör det vi säger eller inte och efter ett test med att få sin ena hand att bli längre än den andra så insåg alla att ja, så funkar det.

träff 55

Johanna poängterade att misslyckande är en brist på kunskap för att om man hade kunskapen så skulle man inte misslyckas däför är det viktigt att ta lärdom och analysera varför man misslyckades för att kunna gå vidare och nå sina mål.

Ska man fråga om råd för en idé man har så ska man fråga de som faktiskt har gjort det man vill göra och inte personer som inte kan. Man frågar ju inte en golftränare hur man bir hockeyproffs.

Sist men inte minst så är det viktigt att umgås och rida med de som är bättre än en själv, för de inspirerar en att bli bättre.

 Alla åkte hem peppade och med lika långa händer som innan.

Nu är det sommarlov för alla deltagare, nästa träff är den 2 september och då står mental träning på schemat bland annat!

sofia och Ellen

Ellen Birging och Sofia Rudberg.

"Dagens pass har varit jättekul, lärorikt & inspirerande. Jag har lärt mig att tanken påverkar prestationen och att det är viktigt med fokus. Man är ofta mer nöjd med resultatet än prestationen"
Sofia Rudberg, deltagare

"Dagens pass har varit roligt och inspirerande. Jag har lärt mig att hantera motgångar och att hjärnan gör det man ber den om. Att man ska visualisera sitt resultat och prestation"
Ellen Birging, deltagare.

Utbildningsbild 2 ht-2015

Anmäl till utbildning här!

Utbildningskatalog ht-17 box 232x240

Utbildningskatalog ht-17

Basutbildning box 2

Ledarutbildning - Basutbildning

Läs mer

Sponsorer

Annons