Dessa härliga 24 ungdomar hoppar nu vidare ut i livet efter att ha genomfört satsningens 9 träffar!

Sista träffen för unga ryttare 2018!

2018-11-28

Ett år går fort när man har rolig tillsammans och det är precis vad deltagarna i 2018 års satsning har haft!

Den 27 november var det dags för den avslutande träffen som maxades med inspiration och motivation med hjälp av Ryttarinspiration och Johanna Lassnack!

Vad händer under hjälmen?

Johanna pratade om att  man ska skapa sig möjligheter och inte bara sitta och vänta på att möjligheter ska komma till en.

Det är viktigt att skaffa sig verktyg för att komma över sina rädslor och ha kvar sitt fokus när man ska prestera.

Ungdomarna fick testa om hjärnan gör det vi säger eller inte och efter ett test med att få sin ena hand att bli längre än den andra så insåg alla att ja, så funkar det.

IMG_20181127_185157(1)

Johanna poängterade att misslyckande är en brist på kunskap för att om man hade kunskapen så skulle man inte misslyckas däför är det viktigt att ta lärdom och analysera varför man misslyckades för att kunna gå vidare och nå sina mål.

Ska man fråga om råd för en idé man har så ska man fråga de som faktiskt har gjort det man vill göra och inte personer som inte kan. Man frågar ju inte en golftränare hur man bir hockeyproffs.

Sist men inte minst så är det viktigt att umgås och rida med de som är bättre än en själv, för de inspirerar en att bli bättre.

Efter Johannas härliga föreläsning fortsatte avslutningen med en återkoppling från träffarna, avstämmning av mål och vad man tänker om framtiden.

Vi önskar alla ett stort lycka till i framtiden!

Projektgruppern för Satsningen på Unga Ryttare 2018
Catarina, Emelie, Marie, Annica och Elin

Utbildningsbild 2 ht-2015

Anmäl till utbildning här!

Kurskatalog vt-19

Utbildningskatalog vt-19

Basutbildning box 2

Basutbildning

Läs mer

Sponsorer

Annons