Lediga jobb

Här hittar du information och platsannonser hos våra föreningar. Vill du annonsera lediga tjänster hos din klubb maila till info@stockholmridsport.se 

__________________________________________________________________________

 

Vällingby Ridsällskap söker Fritidsledare.

Annons Fritidsledare Vällingby


Djursholms Ridklubb söker Fritisledare.

Fritidsledare DRK 2018 

Ågesta Ridskola i samarbete med Ågesta Ridklubb söker ridlärare.

Ågesta Gård och Ridskola ligger strax söder om Stockholm i en fantastisk natur. På gården finns plats för 62 ridskolehästar och vi är 10 ridlärare som jobbar på ridskolan. Du kan läsa mer på hemsidan

Ågesta Ridskola är en av landets modernaste anläggningar och är en av Stockholms största ridskolor. Hos oss finns allt från nybörjargrupper på ponny till utbildningsstallet med hästar som tränas för Grand Prix. En bred verksamhet med stor möjligheter att utvecklas.

Vi värdesätter god förmåga att undervisa individuellt i större grupp och med positiv elev/kundrelation, god blick för häst och ryttares utbildning/utveckling. God samarbets- och initiativförmåga, ordningssinne och ansvarstagande.

Vi söker dig som vill ha en kombinerad tjänst med lektioner och stalltjänst. Du ska trivas med att jobba med människor i en positiv miljö. Du ska ha lätt för att samarbeta, ha ett positivt sätt, kunskap för att undervisa barn och vuxna upp till LA dressyrnivå. Vi ser gärna att du är en aktiv ryttare, har en hippologutbildning eller motsvarande samt har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

I arbetsuppgifterna ingår det dagliga arbetet i stallet, undervisning två vardagkvällar och en helgdag. Tjänstgöringsgrad: 80-90%. Provanställning under 6 mån kommer tillämpas.

Tillträde 8 augusti 2018. Lön: Enligt avtal. Lämna referenser.

Frågor besvaras av Anna von Krusenstierna via mejl till info@agestaridskola.se

Ansökan med CV och personliga brev skickas till samma mejladress


Senast uppdaterad: 2018-06-04

Sponsorer

Annons