Lediga jobb

Här hittar du information och platsannonser hos våra föreningar. Vill du annonsera lediga tjänster hos din klubb maila till info@stockholmridsport.se 


 

Enskede Ridskola söker instruktör

RIDSKOLAN

Enskede Ridskola ligger söder om Stockholm och har funnits sedan 1945. På anläggningen har vi ca 55 hästar. Vi har ca 700 uppsittningar i veckan och är en av Stockholms största ridskolor.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som vill ha en kombinerad tjänst med lektioner och stalltjänst. Möjlighet finns att endast ha lektioner om det önskas. Du ska vara positiv, noggrann och ansvarstagande. Med ett gott sinne för ordning och reda. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara pedagogisk. Du skall tycka om att arbeta tillsammans med barn och ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du innehar Svensk Ridlärare (SRL2), hippologutbildning eller motsvarande erfarenhet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Planera och genomföra lektioner (Nybörjare upp till LA) Enskilt och grupp. Stalltjänst (Det dagliga arbetet) Administrativa uppgifter, du kommer jobba enskilt och tillsammans med övrig personal.

ARBETSTID

Tjänsten är 50-100%. Provanställning 6 månader.

Lön Enligt kollektivavtal

Kontakt

Georg Doria 070-9497082

Ansökan med personligt brev, CV och referenser skickas via e-post till enskederidskola@outlook.com


Vi ser fram emot din ansökan.

 


 

Ekbackens Ryttarförening söker ridlärare till ridskolan i Järna

Vill du jobba med barn, ungdomar och hästar?

Ekbackens ridskola har funnits sedan 2011 och har ca 200 uppsittningar per vecka. I stallet finns 24 hästar, mestadels ponnyer som används i verksamheten. 2012 bildades ryttarföreningen och 2015 byggdes ridhus (22 x 72 m) och under sommaren 2018 har nya, ändamålsenliga, lokaler tillkommit för elever och personal.

Ekbacken är mer av en hästskola än ridskola, där eleverna på Ridsportskolan (ridfritids) får var med och fodra, ta in och ut hästar från hagar, ha häst-och stallskötsel, teori och även rida lektion för utbildade ridlärare.

Vår målsättning är att ha en mycket god rid-och hästutbildning med hög kvalitet på undervisningen. Vision: ”Den familjära ridskolan med de stora möjligheterna, där kvalitet, glädje och gemenskap står i centrum. ERf- det självklara valet”

Vi söker nu en ridlärare/fritidsledare, tjänsten kan utformas från hel-deltid.

Vi söker dig som har:

Intresse att arbeta med barn, ungdomar och hästar.

Erforderlig utbildning, gärna minst ridledare, och erfarenhet.

En glad och trevlig attityd och vilja att vara en del i elevernas utveckling och samtidigt i ett engagerat gäng av 4-5 positiva medarbetare.

Välkommen med din ansökan till ridskolan@ekbacken.one. Har du frågor om tjänsten kontakta Sanna Rinman, verksamhetsansvarig, 070 6087920

 

 

 

 


Senast uppdaterad: 2019-01-25

Sponsorer

Annons