Lediga jobb - Stockholms Läns Ridsportförbund

Lediga jobb

Här hittar du information och platsannonser hos våra föreningar. Vill du annonsera lediga tjänster hos din klubb maila till info@stockholmridsport.se 


 

Mälarhöjdens Ridskola söker ytterligare en ridlärare

Intresset för Mälarhöjdens Ridskola ökar, nu behövs ytterligare en ridlärare!

Vi har mångårig erfarenhet av att driva ridskola och vet att den bästa verksamheten skapas av en personalgrupp som har gedigna yrkeskunskaper, engagemang, initiativförmåga och skaparkraft. Du som har kompetens och erfarenhet, som tillsammans med oss vill utveckla verksamheten vidare, är mycket välkommen med din ansökan. Vi sätter stort värde på dina pedagogiska kunskaper och förmåga att undervisa med hänsyn till både ryttarnas och hästarnas välbefinnande. Andra meriter vi värdesätter är att du vill och kan rida in våra unghästar och vidarutbilda skolhästarna. Tjänsten är 50%-100% enligt ÖK. Lön enligt kollektivavtal, tillträde omgående.

Skicka din ansökan till eva@hars.info alt. ring 070-216 216 5

 


 

Upplands Ridsportförbund söker konsulent 

Upplands Ridsportförbund är ett av Svenska Ridsportförbundets 19 distriktsförbund. Inom distriktet finns cirka 40 ridklubbar som tillsammans har runt 6500 medlemmar. Distriktets verksamhet bygger på tre grundpelare: 

  • Tävling 
  • Ungdomsverksamhet 
  • Utbildning, för både anställd personal på ridskolor samt förtroendevalda, ledare och funktionärer i distriktets verksamhet

Centralt i distriktets arbete är att stödja och hjälpa våra medlemsföreningar så att de kan driva och utveckla sin verksamhet. Det betyder att distriktskonsulenten är den sammanhållande länken mellan distriktsstyrelse, föreningar, Svenska Ridsportförbundet och andra intressenter. Detta kräver att du har en god kommunikativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Distriktskonsulenten är distriktets ansikte utåt och ska företräda distriktsstyrelsens inriktning och beslut både gentemot föreningarna, föreningsmedlemmar och Svenska Ridsportförbundet centralt. 

Vi söker dig som är driven och självgående med ett genuint serviceintresse. Tjänsten kräver dokumenterad erfarenhet av både administrativt arbete samt av arbete med webb och sociala medier. Du formulerar dig väl i skrift och har god ekonomisk förståelse med vana att göra kalkyler samt att ta in offerter. Du är van vid att arbeta i och driva projekt och tycker det är roligt att både planera, genomföra och följa upp utbildningsinsatser och andra projekt. Tjänsten kräver erfarenhet av ideellt föreningsliv inklusive samspel mellan förtroendevalda och tjänstemän samt god kunskap om ridsporten. Erfarenhet som utbildare är meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav. 

Arbetsgivare Upplands Ridsportförbund

Utdelningsadress Möllersvärdsgatan 12

754 50 UPPSALA

Tel 0709-62 03 42

gudrun@orava.se

http://www.ridsport.se/uppland

Du har goda datorkunskaper i Officepaketet, word och excel.

Vi erbjuder ett omväxlande och utmanade jobb där du möter många människor inom ridsporten och blir del av ridsportens utveckling på regional nivå. Distriktet har sitt kansli i Uppsala vilket blir arbetsplats för distriktskonsulenten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Varaktighet   

Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader  

Tillträde  

Enligt överenskommelse så snart som möjligt 

Arbetstid/Varaktighet  

Heltid, provanställning tillämpas. Arbetstiden är verksamhetsanpassad och delvis förlagd till kvällar och helger. Arbetsplatsen ligger i Uppsala. 

Lön   

Fast månadslön 

Kontaktperson   

Gudrun Orava, ordförande, 070-9620342, gudrun@orava.com 

Övrigt om ansökan  

Skicka din ansökan med personligt brev, CV samt referenser. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 17 augusti. Arbetsprov kan krävas. 

Ansökan   

Ansök via e-post gudrun@orava.com 

 

 


Senast uppdaterad: 2018-08-13

Sponsorer

Annons