Lediga jobb

Här har alla klubbarna i distriktet möjlighet att utannonsera lediga jobb.

 

Olunda Ryttargård söker ridlärare:

Olunda Ryttargård söker ridlärare HT 2018

 

Uppsala Ponnyklubb söker vikarie

From årsskiftet söker vi en ny kollega som vill vikariera i minst 1 år då en av våra anställda läser på läkarlinjen. Goda möjligheter till fast anställning för rätt person.

Vi är en ridskola som satsar på breddverksamheten, alla är välkomna!  Vi har ca 50 hästar i stallet, 1 stort ridhus, 4 utebanor, bra med hagmark. Ca. 600 ordinarie uppsittningar/vecka varav 420 st är barn/ungdom.  Vi undervisar i dressyr, hoppning och Working Equitation. Vi har utöver det ett brett utbud av kurser och läger på alla skollov, ca 15 st klubbtävlingar, 8 st lokala tävlingar och ett 20 tal träningstävlingar per år.

Vikariatet är på ca 30 timmar per vecka, och innefattar alla arbetsuppgifter som förekommer på ridskola. Stallskötsel, hästskötsel, lokalvård, undervisning, viss ridning, osv. Arbetstiden är schemalagd såväl på dag som kväll och även viss helgtjänstgöring.

Vi söker dig som älskar hästar, ridskola och människor. Du ska ha lätt för att jobba såväl i team som självständigt. Du ska vara flexibel och ha lätt för att rycka in där det behövs då alla dagar kan se olika ut. Ett plus är om du har vana av att köra traktor men inget krav. Vi värdesätter personliga egenskaper, relevant utbildning och erfarenhet.

Vi ser att du är öppen, har social kompetens, är van att undervisa i grupp och har ridskole/föreningsbakgrund.

Lön enligt avtal, tillträde i början av januari. Låter det som ett jobb för dig?

Mejla ditt CV och ett personligt brev till: upk@telia.com

Ridskolechef , Gabriella Pernler, 0706 - 281294


Senast uppdaterad: 2018-10-05

Sponsorer

Annons