Elitserien i ponnydressyr avslutades med en Riksfinal hos Nordhallands Ridklubb. Särö Ryttarförening kan nu titulera sig Riksmästare i ponnydressyr.

 

-Vi vill lära känna våra unga målgrupper bättre och veta hur de vill ta del av ridsporten, säger Elin Gustavson i Centrala Ungdomssektionen (CUS) som jobbar med ungt engagemang. En färsk rapport visar att många unga önskar att ridsporten var mer l...

 

Hoppningens världscup, Longines FEI Jumping World Cup, fortsätter den här veckan till italienska Verona och tredje deltävlingen för säsongen. Peder Fredricson och Douglas Lindelöw har sett till att det blivit svenska topplaceringar i de två första...

 

Peder Fredricson och Hansson WL blev trea i världscupen i Helsingfors på söndagen och Tinne Vilhelmson Silfvén med Don Auriello red in på en tredjeplats i dressyrens världscuppremiär i Danmark.

 

Vilken härlig premiär för Tinne Vilhelmson Silfvén i FEI Dressage World Cup i danska Herning. En fin tredjeplats med en mycket fräsch Don Auriello. Danska hemmafvoriten Daniel Bachmann Andersen vann.

 

Linda Algotsson poch Conni Pop, sexårig fälttävlanshäst efter Con Chello och ägd av ryttaren, blev främsta svenska häst vid unghäst-VM i Le Lion d´Anger.

 

- Vi måste våga boosta modet som krävs för att agera. Inte bara tala om hur vi ska göra. Det var medskicket från Centrala Ungdomssektionens Josefine Ahlgren efter Ridsportforum i Göteborg där hästvälfärd och vår gemensamma värdegrund var centrala ...

 

Förra året utsågs Sollentuna Ridskola till Årets ridskola och fick ta emot utmärkelsen på Ryttargalan på Grand Hotel.

 

Ridklubben Norrtälje Ryttare söker Instruktör/ridlärare som även ansvarar för tillridning och utbildning av ridskolehästarna, vikariat, 30 timmar/vecka.

 

Landslagsledningen i fälttävlan har tagit ut ryttare till young rider-, junior- ovh ponnytrupperna för nästa år.

 

Fredrik Jönsson Sveriges främste ryttare vid VM i Tryon gör världscupdebut i helgen i Helsingfors, Finland.
- Cold Play är pigg och fräsch. Men jag har inte ridit någon inomhustävling på ett år, berättar han.

 

Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektion hälsar dig välkommen till ett ungdomsmingel i samband med Sweden International Horse Show. Kom och träffa några av Sveriges största ridsportprofiler och lyssna till hur vi tillsammans kan verka fö...

 

Vilken öppning för svenska hoppryttarna i Herning, Danmark.
Rolf-Göran Bengtsson vann 150-hoppningen på tid med hingsten Crunch och Sofia Kroon var tvåa med Lucky Silvana Z. På femteplats Marcus Westergren med Calmere.

 

Annika Borg tar uppdraget att vara landslagsledare för samtliga trupper i sportkörning, senior, ungdom samt para.
Annika har lång rutin som landslagsledare.

 

Therese Nilshagen och Patrik Kittel finns med i det exklusiva startfältet till stortävlingen Saab Top 10 Dressage under Sweden International Horse Show.
- Jag är väldigt, väldigt glad över att få komma till Stockholm igen. Det är en superrol...

 

Sponsorer

Annons