Sverige vann Nations Cup i voltige när CVIO Flyinge avslutades på söndagen. Team SVEA plus de individuella voltigörerna Marie Li Korse och Ella Filippa Velander tog hem segern i den första Nations Cup-tävling som har avgjorts i Sverige. Tyskland s...

 

Det blev lite stolpe ut för det svenska hopplaget i Rotterdam, och framför allt var det ett hinder som ställde till problem för dem.

 

Sverige tvåa i Rotterdam

(2018-06-23 22:00)

Sverige slutade på andra plats i FEI Dressage Nations Cup i Rotterdam. Therese Nilshagen etta och Juliette Ramel trea i Grand Prix Special, Patrik Kittel tvåa och Tinne Vilhelmson Silfvén femma i Grand Prix Kür.

 

I Rotterdam står även U25-klasser på programmet i hoppning och dressyr.

 

Midsommardagen är dressyrdag i Rotterdam, och de svenska ryttarna är i farten hela dagen. Juliette Ramel var först ut och landade en andraplats i Grand Prix Special, och lite senare på dagen red Tinne Vilhelmson Silfvén inpå en ny andraplats i Gra...

 

Peder Fredricson och H&M Christian K blev tvåa i midsommaraftonens Grand Prix-hoppning i Rotterdam.

 

Don Auriello gjorde comeback på tävlingsbanorna i Rotterdam på midsommaraftons eftermiddag.

 

Svenska Ridsportförbundet söker Projektledare till Ridklubb/Ridskola - Föräldravikariat.

 

Ridinstruktör och stallchef sökes till Stjärnholms Ryttarförening

 

Förbundskapten Bo Jenå har plockat ut gruppen svenska dressyrryttare som får rida de internationella klasserna under Falsterbo Horse Show. 

 

När det europeiska utbildningsnätverket EEN bjöd in till sina årliga tävlingar; ”EEN Student Championships” blev det full pott för en av de svenska representanterna, ridläraren Jessica Engell Cremen vann hela tävlingen individuellt. 

 

Den 21 juni klockan 19:00 öppnade anmälan till det nya, unika Granngården Riksmästerskap i hoppning hos Sundbyholms HCRF i Eskilstuna. Alla som hoppar Lätt B och Lät...

 

Nu står det klart vilka klubbar som får arrangera Svenska Mästerskap i hoppning 2019. Tävlingssektionen har fastställt hoppkommitténs beslut. Det blir ett samlat utomhusmästerskap för både ponny och häst individuellt.

 

Rider du på världens bästa ridskola och/eller har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? För att hylla alla goda ledare och lyfta ridskolans viktiga roll, behöver vi din hjälp att utse Årets ridlärare och Årets ridsko...

 

Sverige toppar FEI Nations Cup i dressyr. Två raka segrar för det svenska lagen. Nu blir det midsommar i Rotterdam, Nederländerna och ny nations cup för både svenska dressyrlaget och svenska hopplaget som rider Longines FEI Jumping Nations Cup.

 

Sponsorer

Annons