Rapport DUS helg

2019-01-22

Vi har haft en sååå lyckad helg!! Fått hela 6 st som är intresserade av att sitta med i DUS och fått träffa massor av andra glada ungdomar.

För att sammanfatta infon vi fått från ungdomarna under helgen så tycker dom att temat var väldigt bra, många vill träna mer, bli starkare, förbättra konditionen och äta mindre onyttigt. Detta fick vi lära oss massor om på föreläsningen och träningen med Pernilla, som förövrigt var väldigt uppskattad!


Vi har pratat om bland annat säkerhet i stallet, hur man undviker olyckor och vad man gör om en olycka är framme, om att behandla alla bra och att man ofta är en förebild för yngre i stallet, diskuterat självkänsla och självförtroende och många har träffat nya vänner från andra klubbar.


Annars så planerade vi lite aktiviteter tillsammans, ungdomarna kom på ett superbra förslag på träningshelg med både uppsuttna träningar samt träning utan häst kopplat till det dem behöver utveckla som ryttare, som en pt (förslagsvis Pernilla) analyserat vid ridpasset tidigare, alla får en individuell plan. För att inkludera dem som inte har egen häst så kan man låta dem analysera träningarna och anteckna bra tips. Detta tyckte alla var en bra ide!


Annars har vi fått många andra superbra idéer också, clinics, träningshelger, Ryttargala, övernattningar, kvällsaktivitet på tävlingar och middagar tillsammans är ett urval av allt!

Helgen får 5/5 stjärnor.

Sponsorer

Annons