75 % tjänst

2017-11-06

Borås Fältrittklubb är en ideell förening. I vår verksamhet har vi ridskola, tävling, utbildning samt mycket mer. Till oss är alla välkomna oberoende av ålder eller nivå. Vår vision är att Borås Fältrittklubb ska vara en förebild inom Svensk Ridsport. Genom en aktiv ridsportanläggning erbjuder vi alla att utvecklas - Vi står för kunskap, kvalitet och god gemenskap.

Vi söker förstärkning till vår ridlärarstyrka på ponnysidan. Vi har alla nivåer på våra elever samt driver ofta olika projekt. Arbetstiderna varierar från morgon till kväll och vi har lektionsverksamhet sex dagar i veckan.

Du är en glad, engagerad och självständig person som älskar att undervisa. Du är utbildad ridlärare level II eller högre. Några års liknande arbetsuppgifter är meriterande. Här arbetar du tätt med arbetsgruppen men kan också ta egna initiativ. Vi värdesätter högt att du är positiv och professionell i din undervisning.

Vi erbjuder en arbetsplats med glada och trevliga arbetskollegor som brinner för sitt yrke. Vi har även fina ridskolehästar där du är med i vidareutbildningen. Vi driver flera sociala projekt under delar av året, samt har olika kurser för våra medlemmar där du blir en viktig del. Stalltjänst igår.

Tjänsten är ett vikariat under tjänstledighet. Lönesättning efter avtal. Även arbetsprocenten kan diskuteras.

Avser tiden: 1 jan 2018 till 30 juni 2018. Möjlighet till förlängning.

Anställningsprocessen kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan och referenser till Sara Erikson via mail

  

 

Sponsorer

Annons