Inför ht-18

2018-05-23

Då en av våra medarbetare nu ska utbilda sig i ett år söker vi en ersättare under den tiden. I uppdraget ingår stalltjänst, skötsel/ hantering/ utbildning av hästarna, undervisning samt visst administrativt arbete. 

 

Trollhättans Fältrittklubb (TFRK) bildades 1968, och är en ideell förening med ca 400 medlemmar. Föreningen har en fin anläggning som ägs av Trollhättans Stad, belägen i västra Trollhättan i ett mycket naturskönt område med fina ridvägar. Anläggningen består av två ridhus, paddock, terrängbana och stallplatser för 45 hästar.
Utöver klubbens 16 egna hästar och 11 ponnyer finns även 18 medlemsuppstallade hästar i våra medlemsstall.
På anläggningen bedriver föreningen ridskoleverksamhet med ca 320 ridande varje vecka, tävlingsverksamhet samt har ett ideellt bemannat café.

Personalstyrkan består av 7 st fast anställda, och då en av våra medarbetare nu ska utbilda sig i ett år söker vi en ersättare under den tiden. I tjänsten ingår stalltjänst, skötsel/ hantering/ utbildning av hästarna, undervisning (hur mycket är diskuterbart) samt visst administrativt arbete.

Personalgruppen tycker om att samarbeta och dela erfarenheter och kunskaper med varandra, och ser därför att även du som söker har lätt för att samarbeta och kan bidraga med en positiv stämning. För oss är det viktigt att trivas på jobbet! Du ska även vara ett föredöme i all hantering och utbildning av våra hästar och ponnyer, brinna för att undervisa och utveckla ridskolan, och vara ansvarsfull, flexibel, noggrann.

Ridlärare Level I eller motsvarande erfarenhet är önskvärd, och högre utbildning är meriterande. Stor vikt läggs på din personliga förmåga och lämplighet.

Varaktighet/ arbetstid:          Vikariat till 190531. Kvälls- och helgarbete kan ingå.

Anställningsgrad:                 75-100 %, kan diskuteras efter önskemål.


Tillträde: 2018-08-13 eller enligt överenskommelse

Lön enligt avtal.

 
Intervjuer kommer att ske löpande, då vi önskar bli färdiga med anställningen så fort som möjligt pga semestrar.

Ansökan: Ansökan med CV och ett personligt brev skickas via e-post till verksamhetschef Stina Pilhall Eventuella frågor besvaras på telefon 0709- 999 602.

 

 

  

 

 

  

Sommartid på kansliet

Läs mer
Vår ridklubb

Kansli

Läs mer

Sponsorer

Annons