Nu går vi över till IdrottOnline och utbildningsmodulen där

2018-11-22

Nu har vi tagit beslutet att gå över till RF:s utbildningsmodul och använda den fullt ut. Allt som händer från och med 2:a december kommer att administreras i IdrottOnline. Den gamla sidan "Din Anmälan" kommer därmed att stängas. 

Du som eventuellt redan nu har anmält dig till våra aktiviteter i december och januari behöver inget göra. Vi flyttar över era anmälningar till nya sidan, och möjligtvis kan det märkas genom att du får ny bekräftelse på din anmälan. 

Vi hoppas att övergången skall vara smidig och själva anmälningsförfarandet är enkelt tycker vi. Det enda vi har sett är att när vi har med t ex fika eller lunch så måste man aktivt i sin anmälan väljai att man vill ha mat, och då kommer automatiskt en följdfråga på om man har specialkost eller ej. 

Så varmt välkomna att fortsätta gå på våra kurser, träffar, möten och konterenser, och snälla ni, anmäl gärna i god tid så vi kan känna oss trygga i att aktiviteterna verkligen blir av. Många anmäler i sista stund, och ofta även efter ordinarie anmälningstids utgång. Då kan det vid "dyra bokningar" bli så att vi tvingats avblåsa hela arrangemanget, helt i onödan visar det sig senare då många ringer och tänkt komma. 

Lycka till i nya systemet :-) 

Sponsorer

Annons