Ale Jennylunds Ridklubb segrare i Division 1 Dressyren 2017.

2017-06-19

Dressyrallsvenskan Div I har på några år fått alltfler lag som startar i serien. För inte så länge sedan var serien på väg att läggas ned då det var väldigt få föreningar som fick ihop lag, men tack vare bland annat dåvarande grenledare Åsa Kasås idoga arbete med dressyren så fick den en lyft.

I söndags genomfördes den 3:e och sista omgången i Division 1 dressyr, arrangerat av Föreningen Gäseneryttarna. I segerlaget från AJRK har Anna Reilly, Maria Andersson, Magdalena Randver, Hanna Jonsson och Viktoria Fransson deltagit. 

Den sista omgången blev en riktigt spännande omgång då Ale Jennylunds Ridklubb låg på delad 1:a plats tillsammans med Skövde Ryttarförening och med Vartofta Rid & Körsällskap tätt efter.

Efter Marias, Magdalenas och Hannas mycket bra ritter låg laget på en andraplats i omgången och hade säkrat seriesegern. Sist ut i laget var Anna som också gjorde en mycket fin insats och lyfte därmed laget till seger även i omgången. Det har gjorts fantastiska prestationer av samtliga i laget då vi vunnit 2 av 3 deltävlingar samt totala serien.

Laget består av Anna Reilly på Londonboy, Maria Andersson på Let´s Swing M, Magdalena Randver på Jaro Nadales, Hanna Jonson på Daily Dream Jennyhill och Viktoria Fransson på. Lagledare är Tony Karlsson

 

GK-kurs liten bild

Grönt-kort-kurser

Läs mer
Rosetter

Allt om serier och cuper

Läs mer
Utbildning på din klubb

Arrangörsutbildning på hemmaplan

Läs mer

Sponsorer

Annons