31:a januari är sista dagen för ordinarie anmälan

2018-12-20

Vårens serieplan klar, och  länken för anmälan är nu öppen   

Nytt i vår efter regelträffen: Vi har lagt till Gota dressyr för ponnylag(startar istället år 2020), flyttat upp Gota häst från höst till i vår,  samt lagt till häst hoppning Div III i höst.  

Du som anmäler MÅSTE ha din förenings godkännande att de kommer att betala fakturan för lagavgiften. har du  anmält och inte har detta klart kan det i slutändan bli du själv som får betala för laget om ni inte var överens från början

Vid anmälan av allianslag skall båda (max 2 lag i allians) föreningsnamnen skrivas in i rutan "Klubb"  T ex Lilla Edets RK / Norra Älvsborgs RK.  Det skall alltså inte anges i rutan övrigt.

Lagavgift

Gota ponny: 1 300 kr 

Övriga serier: 1 300 kr

Allianslag: 2 000 kr

Efteranmälan: tillkommer 500 kr

Vid allianslag är avgiften höjd till 2 000 kr, och vi debiterar hälften på er vardera. Även här måste vi veta vilka som godkänt fakturan, då i båda föreningarna.

Efteranmälan intill 15:e februari: Vid anmälan efter ordinarie anmälningstids utgång lägger vi på 500 kr i avgift. 

Övriga regler finns att läsa om i "Regelverk".   Vi har gjort en hel del förtydligande, framförallt i frågan om vilka som får starta i de olika serierna, samt även om ryttarlån och allianslån är tillåtna eller ej. Alla ändringar är gulmarkerade. 


Mariana Fransén

Ladda ner mer information

  1. Regler 2019 ver.2
GK-kurs liten bild

Grönt-kort-kurser

Läs mer
Rosetter

Allt om serier och cuper

Läs mer
Utbildning på din klubb

Arrangörsutbildning på hemmaplan

Läs mer

Sponsorer

Annons