Cuper

Västmanlands Cup 2018 

Sanna Gunnarsson

Västmanlands Cup 2019 rids i hoppningen för häst. Cupen är öppen för samtliga ryttare som är medlemmar i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet, har gällande svensk tävlingslicens och som inte har genomfört 120 cm eller högre under innevarande kalenderår.

Cupen består av 8 stycken kvalplatser och en final. Ekipaget skall rida 4 stycken kval för att vara startberättigad i finalen. Finalen rids hos Fagersta RK 14 september 2019.

I varje kvaltävling och i finalen finns det chans att vinna premier. I kvaltävlingarna delas premier ut till segraren med 700 kr, andraplacerad 500 kr och tredjeplacerad 300 kr. I finalen rider ryttarna om 3000 kr, 2000 kr, 1000 kr.

Kvalplatser är 
V17 Vänsta RF 
V 18 Västerås RS 
V 22 Skästa Ridcenter 
V 24 Kungsörs RK 
V 27 Köpings RK 
V 32 Salaortens RF 
V 34 Surahammars RF 
V 36 Hallsta RK

Anmäler till cupen gör du via en sepratat tävling i tdb. Som arrangör för anmälan till cupen står Västmanland med datum 14 september. Du måste ha anmält till cupen via den tävlingen innan du rider kvaltävlingarna. 

Läs reglerna HÄR

Anmäla dig till cupen HÄR

Ladda ner en affisch i PDF format HÄR

Ladda ner en afisch som JPEG HÄR

För frågor kontakta josefine.ivarsson@ridsport.se

Anmälda i cupen kommer presenteras här nedan. 

Grenledarnas Riksserie i dressyr

 Linda

Du anmäler dig till Grenledarnas Riksserie genom att anmäla till en tävling som finns i tdb. Du kan tävla på alla tävlingar i landet på regional och nationell nivå. Riksserien är öppen för ekipage som ej erhållit 62,00 % eller mer i Msv B-klass inom de senaste 24 månaderna innan anmälningsavgiften betalats för deltagande i cupen. Kvalpersioden pågåt mellan 1 juli 2018 till 15 april 2019. Under kvalperioden rider ekipagen obegränsat antal Msv C-klasser på regional alternativt nationell nivå. Utförligt regelverk finns i proposition. 

Gå direkt till anmälan HÄR

Läs reglerna i sin helhet HÄR

Anmälda i cupen 

Ryttare Häst Förening Resultat
Daniella Schöner Fragansia (19) (SWB) Föreningen Skästa Ridcenter  
Celina Kristmansson Fun Factory Strömsholms Ridsportförening  
Lena Koivisto Fabiana Hallsta Ridklubb  


 

 

 Senast uppdaterad: 2019-01-18

Tävling

Du vet väl att distriktet arrangerar intressanta kurser och utbildningar! Missa inte att anmäla dig!

Läs mer

Sponsorer

Annons