Cuper

Cup från Svenska ridsportförbundet 

IMG_2825

De allra yngsta dressyrryttarna får en alldeles egen cup där kunskap och lärande blir en stor del. Mats Mellbergs P12 Ride and Learn heter den nya ponnycupen och det viktigaste i cupen är ryttarens utveckling. 

Läs mer om cupen på Svenska ridsportförbundets hemsida eller gå direkt rill reglerna som du hittar HÄR

 

Västmanlands Cup 2018 

Sanna Gunnarsson

Västmanlands Cup 2018 rids i hoppningen för häst. Cupen är öppen för samtliga ryttare som är medlemmar i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet, har gällande svensk tävlingslicens och som inte har genomfört 120 cm eller högre under innevarande kalenderår.

Cupen består av 6 stycken kvalplatser och en final. Ekipgaet skall rida 4 stycken kval för att komma till finalen. Finalen rids på Hallsta ridklubb 29-30 september.

I varje kvaltävling och i finalen finns det chans att vinna premier. I kvaltävlingarna delas premier ut till segraren med 700 kr, andraplacerad 500 kr och tredjeplacerad 300 kr. I finalen rider ryttarna om 3000 kr, 2000 kr, 1000 kr.

Anmäler till cupen gör du via en sepratat tävling i tdb. Som arrangör för anmälan till cupen står Västmanland med datum 30 september. Du måste ha anmält till cupen via den tävlingen innan du rider kvaltävlingarna. 

Läs reglerna HÄR 

Anmäla dig till cupen HÄR

För frågor kontakta josefine.ivarsson@ridsport.se

 

 

 

 

 

 Senast uppdaterad: 2018-04-17

Tävling

Du vet väl att distriktet arrangerar intressanta kurser och utbildningar! Missa inte att anmäla dig!

Läs mer

Sponsorer

Annons