Nyheter från förbundet

Nu är det hög tid för arrangörer att ansöka om att arrangera Riksmästerskapet i Working Equitation för 2019. Det är också intressant om fler arrangörer söker och som kan vara beredda att arrangera 2020-2022.

 

Världscuptätt i helgen

(2019-01-23 13:47)

Helgen bjuder på hela tre världscupomgångar med totalt sex svenska ryttare till start i två olika länder.

 

Drömmer du om att arbeta med människor och hästar? Att utbilda sig till Ridledare är en väg till att kunna arbeta på en ridskola för att då leda elever i både teori- och enstaka ridlektioner. Att gå Ridledarkursen ger en bra grund för att senare s...

 

Nu är det dags för stora premiären av ATG Riders League hos Strömsholms Ridsportförening. Hela 63 ekipage är anmälda till premiäromgången. Kvalet rids på fredag och final på lördag.
- ATG Riders League och spelet på hoppningen bäddar för ett ...

 

Nu går det att lösa förbundslegitimation för 2019.

 

Nya medlemsföreningar

(2019-01-21 16:52)

Vi välkomnar Häggums Sportryttarförening, tillhörande Västergötlands Ridsportförbund, och Bommedal Ridsportförening, tillhörande Östergötlands Ridsportförbund, som nya medlemsföreningar inom Svenska Ridsportförbundet.

 

Nu är startordningen lottad i hoppningens högsta lagserie Folksam Elitallsvenska.

 

Irma Karlsson kom i mål som näst snabbaste fyrafelare i Leipzigs världscupklass, på tionde plats. Sju nya världscuppoäng ger henne totalt 38 i tabellen.

 

Peder Fredricson är gäst hos Anna Hedenmo i tv-programmet Min sanning. Bland annat säger Peder att han inte är någon tävlingsmänniska. 

 

Det har blivit fina svenska placeringar i helgens femstjärniga meeting i Dubai. Bäst gick det för Linda Heed.

 

Har du krav på dig med arbetsplikt från din förening? Är det ett villkor för medlemskapet? Så får det inte vara. Carl-G Leissner, ordförande i Svenska Ridsportförbundet juridiska utskott, slår fast:
- Inget arbete får vara krav för medlemska...

 

Braås Ponny och Ridklubb söker Verksamhetsansvarig/Ridlärare.

 

Nya diplomerade ridlärare

(2019-01-18 13:32)

Under 2018 har svensk ridsport fått flera nya diplomerade ridlärare. Diplomerad Ridlärare innebär att ridläraren genomfört godkänt yrkesprov för respektive nivå samt efter erforderlig praktik erhållit diplom.

 

Ny medlemsförening

(2019-01-17 15:59)

Vi välkomnar Ganthems Ryttarförening, Gotlands Ridsportförbund, som ny medlemsförening inom Svenska Ridsportförbundet.

 

Hästens välfärd i fokus

(2019-01-17 15:07)

Det pågår ett intensivt arbete med Ridsport 2025, ridsportens viktiga strategidokument för arbetet framåt. Ridsport 2025 innehåller fem fokusområden, varav hästvälfärden är ett. Hästvälfärd var också i fokus under årets tävlingskonferens.

 

Grensponsor

Sponsorer

Annons