Nyheter från förbundet

Det börjar bli en vana för Henrik von Eckermann att vinna Longines FEI World Cup-kvalet i Göteborg. Andra året i rad.
I Scandinavium är han och Mary Lou oslagbara i världscupen.
Dessutom är han slutsegrare i den västeuropeiska ligan.

 

Matilda Pettersson, 27, från Norrköping, satte en fullträff I finalen av Lövsta Future Challenge för sjuåriga hästar under Gothenburg Horse Show. Vinnarhästen är talangen Ca Coze och Matilda är redan en ATG Hopp&Talang.

 

Så respektlöst av ungdomarna Irma Karlsson, 25, och Filip Ågren, 22, att rida skjortan av hela det internationella gänget i Gothenburg Horse Show.
Irma vann med Balahe och Filip var knappt slagen med Cardina.

 

Det minglades i Young Riders Lounge under Gothenburg Horse Show. Det fanns massor av matnyttigt för ungdomarna att ta med sig hem.

 

Hon är otrolig Stephanie Holmén. Hon fick taket att lyfta i Scandinavium under Gothenburg Trophy. Med vackra Carma red hon hem andraplatsen mycket knappt slagen av Robert Whitaker, Storbritannien.
- Det har varit en dröm sen jag var åtta. Att...

 

Sportkörningen var tillbaka på Gothenburg Horse Show i form av ett showinslag under lördagens program. Åtta av Sveriges bästa ungdomar tävlade mot varandra i en fartfylld parallellkörning.

 

Bronset blev till silver. Svenska fälttävlanslagets bronsmedalj från EM i polska Strzegom, 17-20 augusti 2017, uppgraderas. Fälttävlanslaget fick ta emot sina medaljer vid en ceremoni på lördagskvällen under Gothenburg Horse Show.

 

Det blev en superfinal som avgjordes i sista grenen av Folksam Hästkunskap Cup.
Vinnare blev Lunds Civila Ryttarförening som var tvåa i fjolårets final.
Revansch med andra ord för Lund på Eurohorsemässan i Göteborg.

 

Efter onsdagens semifinal i Sverigeponnyn stod 10 ryttare klara inför lördagens final. Precis som under semifinalen var det ryttarnas inverkan som bedömdes av domarna Karin Martinsen och Helen Feuk. Högst poäng fick Philippa Landberg, segrare i Sv...

 

Förbundsstyrelsen träffades för årets första möte den 16 februari i Stockholm.

 

Bokslutet för 2017 klart

(2018-02-24 13:00)

Svenska Ridsportförbundets bokslut för koncernen visar på ett positivt resultat på 2,6 miljoner kronor för 2017. Det är en fortsättning på den positiva trenden från 2016.

 

Svenska Ridsportförbundets ”Ridunderlag – en guide" har uppmärksammats i hela ridsportvärlden. Nu har guiden kompletterats med ett nytt kapitel om gräs.
- Det är hästens naturliga underlag och används idag på flera stora tävlingar och mäster...

 

Stiftelsen Göteborg Horse Show delar varje år ut stipendier till elitsatsande juniorer och unga ryttare. I år fick sju talangfulla ryttare, kuskar och voltigörer samt en förening dela stipendiet.

 

Det blev dubbelt tyskt i topp när Europas bästa young riders red final i Scandinavium. Janelle Larsson från Helsingborg blev trea på Staralme Esc Z.

 

Svenska ryttarna skämde bort publiken i Scandinavium under 150-hoppningen på fredagen.
Irma Karlsson var mest respektlös av alla och tog en fjärdeplats med Ida van de Bisschop.
Men en som flög fram snabbast av alla var Luciana Diniz, Por...

 

Grensponsor

Sponsorer

Annons