Nyheter från förbundet

Visst är svenska hoppryttare bra. Men i Uggenhalne, Danmark blev det en fjärdeplats i FEI Jumping Nations Cup i division II. Helt godkänt.

 

Det blir spännande under söndagen när FEI dressage Nations Cup avgörs i danska Aalborg. Efter inledande Grand Prix skuggar Sverige ledande hemmanationen Danmark.

 

Svensk seger i Rom

(2019-05-24 10:21)

Sverige vann nationshoppningen i Rom med Irland på andra plats i årets första landskamp för de svenska ryttarna.Henrik von Eckermann stod för en dagens få dubbelnollor.

 

Riksidrottsmötet 2019

(2019-05-24 10:05)

Riksidrottsmötet avslutades på söndagen med ansökningar om medlemskap i Riksidrottsförbundet samt valen till Riksidrottsstyrelsen. På lördagskvällen delades RF:s förtjänttecken ut och Gun Kristoffersson var en mottagarna.

 

Rim hittade till stallet  och Malmö Civila RF av en slump.
– Jag hade aldrig varit där tidigare. Så fort jag kom in i stallet och hälsade på en häst fick jag en väldigt speciell känsla. Jag kände mig så säker vid den. Hästar bryr sig int...

 

Det har blivit en bra start för de svenska fälttävlansryttarna i nationstävlingen i Storbritannien.

 

Boxholms Ridklubb söker timanställd ridlärare.

 

Hur skapar du motivation, engagemang och framgång i din verksamhet? Ridsportens Affärsskola är en exklusiv och skräddarsydd utbildning för ridskolechefer och förtroendevalda styrelseordförande som vill utveckla sin verksamhet och sig själva som le...

 

Sverige öppnade bra. Men två hästar fick strykas från tävlingstart i FEI Dressage Nations Cup i Compiègne, Frankrike.
Sverige klarade ändå en snygg andraplats efter Storbritannien som kom med ett mycket starkt lag till första omgången av FEI ...

 

Mads Hendeliowitz, svensk lagryttare i FEI Dressage Nations Cup i Compiègne, Frankrike kan inte starta i andra omgången, Grand Prix kür. Hans häst Jimmie Choo Seq har fått troligen en allergisk reaktion.

 

Johanna Due Boje har öppnat säsongen lysande. Först segrar i Lövsta Future Challenge för unga hästar två gånger om. Nu vann Johanna med Mazy Klovenhoj Grand Prix kür internationellt i Aalborg, Danmark.

 

Det Annelie Eriksson red hem sin andra internationella seger på kort tid med Nite Flyte.
Nu handlade det om Göingeritten i Glimåkra över 120 kilometer.
Det blev dubbelt svenskt. Maria Hagman Eriksson var tvåa med Top Spin.

 

Evelina Tovek och Dalila de la Pomme öppnade starkt i Madrid i Global Champions League.
Felfritt och ganska snabbt som räckte till en åttondepats.

 

Malin Wahlkamp Nilsson och hästen Eddieni har klickat.
Efter debuten på Grand Prix-nivå har det blivit fyra raka segrar.

 

Svenska hopptalangerna är med i Young Rider Academy. Det handlar om Wilma Marklund och Alice Tapper som kvalade via tävlingar i Mannheim.

 

Grensponsor

Sponsorer

Annons