Nyheter från förbundet

Anita Johnsson red hem tredjeplatsen i första dagens team test vid de internationella tävlingarna i paradressyr i Waregem, Belgien.

 

De svenska fyrspannskuskarna Fredrik Persson och Axel Olin är på plats i Kronenberg, Nederländerna, för säsongens första internationella start. Persson har inlett bäst med en åttondeplats. Även tre svenska enbetskuskar är på plats.

 

Fälttävlans nations cup-serie, FEI Eventing Nations Cup, har premiär i Italien i helgen. Svenska fälttävlanslaget ligger tvåa efter att dressyrmomentet avslutats i Vairano.

 

Traditionsenligt arrangeras i helgen Spring Break med internationell reining på Axevalla Travbana i Skara. Fredagen ägnas åt FEI-klasser på trestjärnig till enstjärnig nivå för seniorer, young riders och juniorer.

 

Idrottslyftet finns för att vi tillsammans ska få så många som möjligt att rida så länge som möjligt. Läs mer om hur ni gör för att söka medel för att göra ridsporten bättre, roligare, kunnigare eller kanske mer tillgänglig här.

 

Ett lag har strukit sig från omgång 2 och 3 i Folksam Elitallsvenska Västra zonen.

 

Svenska Ridsportförbundets förbundsstyrelse hade sitt andra styrelsemöte för året på telefon.

 

Nu kan du söka till årets utbildningar till ridlärare SRL II och SRL III. Missa inte chansen att söka en rolig och spännande utbildning som leder till ett av världens bästa jobb.
25 april är sista ansökningsdag till fler spännande utbildnin...

 

Världscupfinalerna i Bercy, Paris är över. Två finaler som blev succéer. Nu går FEI-flaggan och finalerna vidare till Göteborg, Gothenburg Horse Show och Scandinavium 2019, 6-10 april.

 

Historien upprepade sig. Henrik von Eckermann tog hand om bronsplatsen i Longines FEI World Cup-finalen. Den här gången i Bercy Paris. I fjol i Omaha. Det med fantastiska hästen Toveks Mary Lou.

 

Malin GP-femma i Lanaken

(2018-04-15 18:11)

Malin Baryard-Johnsson på H&M Indiana var dubbelnolla och slutade femma i den trestjärniga GP-hoppningen i belgiska Lanaken på söndagen.

 

Historien upprepade sig. Henrik von Eckermann och Mary Lou tog hand om bronsplatsen i Longines FEI World Cup-finalen. Den här gången i Bercy Paris. I fjol i Omaha. Det med fantastiska hästen Toveks Mary Lou.

 

Det blev andra raka fjärdeplatsen i en FEI World Cup-final för Patrik Kittel, i Paris Bercy, tillsammans med superfina Deja. - Deja gjorde allt rätt idag och det finns inget vi kunde gjort bättre, sa Patrik efter nytt personbästa för ekipaget på 8...

 

Det blev andra raka fjärdeplatsen i en FEI World Cup-final för Patrik Kittel, i Paris Bercy, tillsammans med superfina Deja.
- Deja gjorde allt rätt idag och det finns inget vi kunde gjort bättre, sa Patrik efter nytt personbästa för ekipage...

 

Louise Etzner Jakobsson avancerar på världsrankingen i paradressyr och återfinns numera på tio-i-topp, närmare bestämt på nionde plats.

 

Grensponsor

Sponsorer

Annons