Det blev en fjärdeplats för Scandinavian Knights, laget där Evelina Tovek ingår, i superfinalen av Global Champions League på söndagseftermiddagen.

 

Felix Larsson, 20 år och young rider, hemmahörande i stall Skäggetorp i Taxinge strax söder om Stockholm gjorde nyligen en fantastisk bedrift på en av världens största tävlingar i sportens hemland USA – NRHA Reining Futurity (tävling för unga häst...

 

Årets Musikhjälpen har temat "Alla har rätt att funka olika", och traditionsenligt bidrar ridsporten med flera initiativ för att samla in pengar.

 

Gladö Ridsällskap söker ridinstruktör på deltid/ timmar.

 

Endast Hugo Wihlmark från Skyrup CCRF på Chamie RTG var ensam felfri i både grund- och omhoppningen i tredje omgången av Krafft Young Rider Cup. Omgången, nummer tre av sex, reds hos Södertälje RK.

 

Tre ryttare, som alla kom från Jump Club RF, var bäst i omgång 3 av Morgondagens Vinnare hos Södertälje RK. Det är Kajsa Björe, Joel Torstenson och Filippa Enmark.

 

Vi söker ridskolechef

(2018-12-10 13:15)

Nu har du chansen att vara med och forma framtidens Härnösands Ridklubb på Norrlands finaste hästsportarena!

 

Harplinge Ridklubb söker ridinstruktör på deltid/timmar.

 

Julia Walltin från Jönköpings FK och Michaela Lindblad från Grankärrs GR är de två senaste att ta sig till semifinal i Sverigeponnyn. Kvalet reds hos Mantorpsryttarna. 

 

Sju nya världscuppoäng blev det till Irma Karlsson vid söndagens tävling i spanska La Coruña, efter en felfri grundomgång men tolv fel i omhoppningen.

 

Patrik Kittel tog en fin andraplats vid söndagens världscupdressyr i Salzburg, Österrike. Med Delatio blev det hela 80,01 procent och precis som igår var det tätt i toppen. Benjamin Werndl, Tyskland, vann på 80,79 procent.

 

Henrik von Eckermann på Evelina Toveks Castello slutade tvåa i Top 10-finalen i Geneve. Peder Fredricson på Christian K blev sjua.

 

Formuleringen om för hårt spända nosgrimmor i TR I 2019 har förtydligats.

 

1 december var sista dag att inkomma med motioner till förbundsstämman i Sundsvall 2019. Distrikt, föreningar och enskilda medlemmar har skickat in totalt 18 motioner.

 

I samband med Patrik Kittel Dresage Tour i Helsingborg den 12 januari 2019 arrangeras en inspirationsdag för unga ryttare 13-21 år. Ta del av Lina Dolk och Patrik Kittels erfarenheter, diskutera personlig utveckling och var med i en workshop om tr...