Nya A-tränare

(2019-04-18 14:27)

Nu har fyra tränare fått stort A. Nya A-tränare är senast ut Gunilla Byström, Kristian von Krusenstierna, som fick utmärkelsen Årets Tränare i Scanidnavium, Ann-Sofie Oscarsson Hellsing och Mads Henedliowitz.

 

- Hästarna är mina bästa vänner och vänskap bygger på respekt.Det är viktigt att dom respekterar mig och att jag respekterar dom. Det säger Malin Baryard Johnsson i ett samtal om säkerhet med Cecilia Berglund Bergåkra och Elisabet Lundholm. Lyssna...

 

Älskar du hästar och gillar att träffa människor? Då är ridlärare det perfekt yrket för dig. Har du börjat utbildningen så är det dags att söka  Svensk Ridlärare nivå II senast 28 april.
Ansökningstiden är förlängd. Missa inte att söka n...

 

Landslaget i distansritt samlades i helgen på Strömsholm, för träning och konditionstest.

 

Hylte Ryttarförening söker Ridinstruktör med verksamhetsansvar, ca 30 h/v.

 

I förra avsnittet pratade Kjell Enhager och dressyrryttarna om att gå från ord till handling. I det här avsnittet av Hållbara ryttare - Mental träning och personlig utveckling vänds fokus inåt och ryttarna pratar om hur ens personlighet och självk...

 

Ny medlemsförening

(2019-04-15 10:01)

Vi hälsar Horreds Ryttarsällskap, Västergötlands Ridsportförbund, välkommen som ny medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet.

 

Måndag och tisdag arrangerade FEI för åttonde gången Sports Forum för att diskutera aktuella sportfrågor. OS i Tokyo 2020, reining och distansritt stod på agendan.

 

Fälttävlanssäsongen är igång. Louise Romeike, Svensson Jädhe, före giftermålet är i bästa form och tog en fjärdeplats i trestjärninga i tävlingen i Kreuth, Tyskland.

 

Peder fyra i GCT i Mexiko

(2019-04-14 00:50)

Peder Fredricson är i storform. I Longines Global Champions Tour i Mexiko City red han in som fyra med H&M Christian K efter en suverän omhoppning.

 

Vilken debut för hästen Eddieni och Malin Wahlkamp Nilsson. Två raka segrare i Grand Prix och Grand Prix Special i Nieuw en Sint Joosland i Nederländerna.
Båda segrarna var med god marginal.

 

Erika Lickhammer van Helmond tog hem en seger i Lanaken, Belgien i 145-hoppning. Erika flyttade från Sverige när hon blev senior och har arbetat sig fram i Nederländerna och är en mycket framgångsrik hästföretagare. I Lanaken, Zangersheide, red ho...

 

Flyinge Ryttarförening och Föreningen Runsten Equestrian tog hem segrarna i zon syd och zon central i Folksam Ponnyallsvenska.
Nu sladdar bara zon polar.

 

Sollentuna Ridklubb söker ridlärare, Lägst level 2 men vi ser gärna sökande med level 3.

 

De svenska U 25-ryttarna i Nieuws en Sint Joosland i Nederländerna levererar. I Grand Prix blev det en fjärdeplats för Lina Jönsson efter tre hemmaryttare från Nederländerna. Snyggt jobbat av Lina Jönsson fyra i klassen.