Swedish Warmblood And Riders Trust

2017-09-08

Therese Nilshagen är en stor inspirationskälla för många ungdomar som kämpar i en allt mer kostnadskrävande materialsport – utan en bra häst är ingenting möjligt.
Vi vill därför hylla Therese Nilshagen, och samtidigt även lyfta fram svensk avel, genom att organisera en insamling där pengarna är öronmärkta för Therese att köpa ett SWB-föl vid årets elitfölauktion den 6 oktober på Flyinge.

Therese Nilshagen är en idag ovanlig ryttare på många sätt. Hon är elitryttaren som började sin ridkarriär på en svensk ridskola och ännu aldrig har ägt en egen häst.
Therese Nilshagen har bevisat att det går att lyckas i sporten utan att ha ekonomiska resurser med sig från början. Med en stark drivkraft och hårt arbete är det fortfarande möjligt – det är Therese Nilshagen bevis på. Therese Nilshagen följer en tradition av ryttare som tidigt kavlade upp ärmarna och skottade ur diket såsom Rolf-Göran Bengtsson, Jan Brink och hennes lagkamrat Patrik Kittel.

Hon är idag rankad 12:e bästa ryttare i världen på 10-årige Dante Weltino OLD, som hon själv utbildat sedan han var 5 år. Vid sin mästerskapsdebut i Sverige på EM i Göteborg satte Therese Nilshagen tre ritter med personbästa och lyfte fram Sverige till en bronsplats. Individuellt tog hon en fjärdeplats i Grand Prix Special och blev därmed bästa svensk.

Therese Nilshagen kommer närvara personligen för att välja ut och ropa in ett föl och vi hoppas på ditt stöd för att förena svensk elitdressyr och svensk avel.
Donatorerna, alla som bidrar med kronor och ören, kommer att presenteras med namn efter insamlingen på en offentlig lista. Bidrag mottas tacksamt på

Kontonummer 8431-9 053144382-8, eller BG 5217-8233, ange då gärna ditt eller ditt företags/din förenings namn
eller SWISHA på 123 636 7718

Alla bidrag, stora som små är välkomna, och vi hoppas att du vill vara med och stötta.

Väl mött på Flyinge,
Swedish Warmblood and Riders Trust genom organisatörerna; Ulrica Jacobs, Gustaf Johansson och Malin Myrman

https://www.facebook.com/Swedish-Warmblood-And-Riders-Trust-1470753429682831/?pnref=story

Swedish Warmblood And Riders Trusts foto.