FOTO: Thomas Pihl

Annika Pihls berättelse om Paris

2016-04-19

Att delta i seniorcupen var det roligaste jag gjort på länge. Jag anmälde på stående fot när tävlingen blev känd, ett lag trots att jag inte hade lagdeltagare, men innan första omgången var vi fulltaliga. Så roligt vi hade under alla omgångarna och när vårt lag dessutom slutligen segrade så var det fantastiskt!

Resan till Paris

När vi fick reda på datumen för resan var jag egentligen bokad som domare på en tre stjärnig tävling i Italien men arrangörerna där var mycket tillmötesgående och vi ordnade tillsammans en ersättare för mig. Detta var helt underbart! För resan till Paris med Equitours gick inte av för hackor! Ett fantastiskt koncept med UNDERBARA reskamrater och en trevlig, påläst och kunnig guide i Paris.

Jag lärde känna nya trevliga hästmänniskor som också var med på resan.
Paris bjöd på vackert men kyligt väder. Som luttrade skånska (nja det var väl några från någon annan del av vårt vackra land)  hästmänniskor så klarade vi det galant! Superfina tävlingar på Grand Palais med Malin och Henrik som svenska deltagare, sightseeing i Paris med Eiffeltorn, Notre Dame, Louvren, Sacre Coeur, Place de la Concorde, katakomberna och Triumfbågen för att nämna några…Och jag vill definitivt säga att det blev mer än 10 000 steg per dag!

Tusen tack till Equitours, Skånes Ridsportförbund och vår guide Anette Ståhlfors!

Vårt lag, Fantastic Four, hade en superhelg i vackra Paris och vi är nu taggade till tusen att delta i cupen i år igen!
Annika Pihl

Sponsorer

Annons