Prag är platsen för helgens superfinaler i Global Champions Tour och Global Champions League. Tre svenskar finns på plats.

 

Gladö Ridsällskap söker ridinstruktör på deltid/ timmar.

 

Endast Hugo Wihlmark från Skyrup CCRF på Chamie RTG var ensam felfri i både grund- och omhoppningen i tredje omgången av Krafft Young Rider Cup. Omgången, nummer tre av sex, reds hos Södertälje RK.

 

Tre ryttare, som alla kom från Jump Club RF, var bäst i omgång 3 av Morgondagens Vinnare hos Södertälje RK. Det är Kajsa Björe, Joel Torstenson och Filippa Enmark.

 

Vi söker ridskolechef

(2018-12-10 13:15)

Nu har du chansen att vara med och forma framtidens Härnösands Ridklubb på Norrlands finaste hästsportarena!

 

Harplinge Ridklubb söker ridinstruktör på deltid/timmar.

 

Julia Walltin från Jönköpings FK och Michaela Lindblad från Grankärrs GR är de två senaste att ta sig till semifinal i Sverigeponnyn. Kvalet reds hos Mantorpsryttarna. 

 

Sju nya världscuppoäng blev det till Irma Karlsson vid söndagens tävling i spanska La Coruña, efter en felfri grundomgång men tolv fel i omhoppningen.

 

Patrik Kittel tog en fin andraplats vid söndagens världscupdressyr i Salzburg, Österrike. Med Delatio blev det hela 80,01 procent och precis som igår var det tätt i toppen. Benjamin Werndl, Tyskland, vann på 80,79 procent.

 

Henrik von Eckermann på Evelina Toveks Castello slutade tvåa i Top 10-finalen i Geneve. Peder Fredricson på Christian K blev sjua.

 

Formuleringen om för hårt spända nosgrimmor i TR I 2019 har förtydligats.

 

1 december var sista dag att inkomma med motioner till förbundsstämman i Sundsvall 2019. Distrikt, föreningar och enskilda medlemmar har skickat in totalt 18 motioner.

 

I samband med Patrik Kittel Dresage Tour i Helsingborg den 12 januari 2019 arrangeras en inspirationsdag för unga ryttare 13-21 år. Ta del av Lina Dolk och Patrik Kittels erfarenheter, diskutera personlig utveckling och var med i en workshop om tr...

 

Ridskolehästen var i fokus under Sweden International Horse Show. Även om den inte fick vara med inne på Friends Arena. Utan det andra av tre seminarier på temat hölls i en konferenssal utanför arenan. Ridlärare från hela mellan-Sverige kom och v...

 

Under Sweden international horse show delades Dressyrringen ut utmärkelse för årets bästa tävlingsplats. Priset mottogs av Linköping Fältrittklubb – Smedsta Ridsportcenter.

 

Sponsorer

Annons