Hur kan vi hästfolk tänka som planetskötare och genom enkla grepp och nya tankesätt värna om vår miljö? Här får du massor av tips.

 

Sverige tvåa i premiären

(2018-04-22 12:52)

Sverige avancerade till andraplatsen i FEI Eventing Nations Cup i fälttävlan efter den avslutande banhoppningen i Variano, Italien.
Bäste svensk individuellt var Christoffer Forsberg med Hippo´s Sapporo, sjua totalt.
- Han red otroligt b...

 

Johan Svensson, tidigare landslagsryttare i reining och ordförande i kommittén tar över som landslagsledare efter Jörgen Carlström.

 

Fyrspannskusken Fredrik Persson var nöjd efter söndagens avslutande maraton i säsongspremiären i Kronenberg, Nederländerna.
- Hästarna funkar. Nu ska vi bara bli snabbare också, kommenterade han sin körning.

 

Sverige hade fyra lag på plats i Danmark för Nordic Team Championship i mounted games i helgen. Det blev framgångar både för seniorer och de yngra ryttarna.

 

Det blev en helsvensk uppgörelse I den internationella distansritten i A9-ritten I Kristinehamn över 80 kilometer. Annelie Eriksson vann med Nite Flyte före Mari de Jong och Baltazar och trea var Maria Hagman Eriksson med Top Spin.

 

Patrik Kittel, fyra i världscupfinalen i dressyr i mitten av april, kommer till Linköping på lördag den 21 april.

 

Både Anita Johnsson och Felicia Grimmenhag red in på en fjärdeplats när tävlingarna i Waregem avslutades med kür på söndagen.

 

Traditionsenligt arrangeras i helgen Spring Break med internationell reining på Axevalla Travbana i Skara. Fredagen ägnas åt FEI-klasser på trestjärnig till enstjärnig nivå för seniorer, young riders och juniorer.

 

Idrottslyftet finns för att vi tillsammans ska få så många som möjligt att rida så länge som möjligt. Läs mer om hur ni gör för att söka medel för att göra ridsporten bättre, roligare, kunnigare eller kanske mer tillgänglig här.

 

Ett lag har strukit sig från omgång 2 och 3 i Folksam Elitallsvenska Västra zonen.

 

Svenska Ridsportförbundets förbundsstyrelse hade sitt andra styrelsemöte för året på telefon.

 

Nu kan du söka till årets utbildningar till ridlärare SRL II och SRL III. Missa inte chansen att söka en rolig och spännande utbildning som leder till ett av världens bästa jobb.
25 april är sista ansökningsdag till fler spännande utbildnin...

 

Världscupfinalerna i Bercy, Paris är över. Två finaler som blev succéer. Nu går FEI-flaggan och finalerna vidare till Göteborg, Gothenburg Horse Show och Scandinavium 2019, 6-10 april.

 

Historien upprepade sig. Henrik von Eckermann tog hand om bronsplatsen i Longines FEI World Cup-finalen. Den här gången i Bercy Paris. I fjol i Omaha. Det med fantastiska hästen Toveks Mary Lou.

 
KidsCup_animering_logo by epafi

Kids Cup

Läs mer

Sponsorer

Annons