Lunds Civila RF söker vik. ridlärare

2017-09-29

Lunds Civila Ryttarförening söker ridlärare, vikariat deltid 50-75%.

Vi söker förstärkning till vår ridlärarstyrka. Våra elever varierar från nybörjare till mer avancerade, ponny samt stor häst, vuxna och barn samt även ryttare med funktionsnedsättning.

Arbetstiderna varierar från tidig morgon till kväll och vi har lektionsverksamhet under alla veckans dagar. Hästkunskap och ridkunskap går hand i hand då vårt mål är att utbilda ryttare till blivande hästägare.

Vi söker dig som är en glad, noggrann och självständig person. Du ska vara utbildad ridlärare level 2 eller högre. Några års arbetslivserfarehet på liknande uppgifter är meriterande. Har du andra ridsportsrelaterade utbildningar t.ex. för ryttare med funktionsnedsättning är det också plus.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats, med trevliga kollegor och fina hästar. Vi arbetar tätt ihop i arbetsgruppen och vill att du ska passa in och vill vara med och påverka framtiden.

Tjänsten är vikariat under tjänstledighet, deltid på 50-75%. Lönesättning enligt avtal.

I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning, innan anställningskontrakt undertecknas, att få se utdrag ur polisens belastningsregister.

Avser tiden: 2018-01-02 - 2018-06-30 (Möjlighet till eventuell förlängning)

Anställningsprocessen sker löpande varför vi ser framemot ansökningar snarast, dock senast den 2017-11-30. Välkommen med din ansökan och referenser till mailadress: jobb@lundscivila.se

Vid frågor om tjänsten kontakta Markku Söderberg, Verksamhetschef på tel 0705-501304 alternativt markku.soderberg@lundscivila.se

Lunds Civila Ryttarförening är en ideell förening med över 800 medlemmar. Föreningen bedriver ridskola, pararidning, arrangerar tävlingar t o m elitnivå samt tillhandahåller ca 40 boxar för privatägda hästar. Anläggningen som är belägen i centrala Lund, består av stall för 80 hästar, två ridhus, utebanor och hagar. Föreningen är inne i en expansiv fas som präglas av god stämning, goda ekonomiska förutsättningar och framåtanda.

Läs mer om föreningen på www.lundscivila.se

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Ridsportportalen

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons