Staffanstorps RF söker ridlärare

2017-08-17

Staffanstorps Ridsportförening söker ridlärare på 50%.

Staffanstorps Ridsportförening är en liten men växande och ekonomiskt välmående ideell förening med ca 350 medlemmar. Föreningen driver med hjälp av 14 egna ponnyer ridskola för barn och ungdomar och har även aktiv tävlingsverksamhet för både ponny och storhäst, vilket engagerar många av våra medlemmar.

Varje vecka hålls det 23 lektioner från Ridlekis till tränings- och tävlingsgrupper i dressyr och hoppning. Vi har en härlig gemenskap på anläggningen då det förutom ridskola finns flera medlemsuppstallade hästar. Anläggningen är öppen varje dag från kl 14:00 och är en naturlig mötesplats för alla som älskar hästar.

Vi söker nu en ridlärare på 50 %. Arbetet innebär främst tjänstgöring eftermiddagar/kvällar och helger. Tillträde under september 2017. Vi tillämpar provanställning. Avtalsenlig lön. Kollektivavtal finns. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet varför ytterligare timmar kan komma att bli aktuellt.

Din uppgift är att på dina arbetsdagar

  • planera och genomföra ridlektioner
  • hålla privatlektioner, arrangera lovaktiviteter och handleda elever vid klubbtävlingar enligt överenskommelse och efter behov
  • svara på frågor från elever, föräldrar och övriga medlemmar och besökare
  • ansvara för insläpp och den dagliga skötseln av hästar och anläggning samt att handleda och vid behov bistå stallpersonal i detta arbete enligt överenskommelse ansvara för friskvård och vidareutbildning av hästarna

Vi ser att du är

  • Hippolog/ridlärare med SRL2 eller
  • SRL1 med yrkeserfarenhet eller
  • har motsvarande kunskaper

Vi tror att du tidigare har arbetat på ridskola eller redan arbetar på ridskola och nu vill ha fler timmar. Det kan även vara så att du kanske vill kombinera ridläraryrket med egen verksamhet. Dokumenterad erfarenhet av ridlärartjänst för barn och ungdomar är meriterande.

Vi söker en person som är trygg, strukturerad och serviceinriktad och som vill vara med och vidareutveckla vår fina ridskola. Du är driven, pedagogiskt orienterad och kan med lätthet arbeta självständigt. Utöver formell kompetens är personlig lämplighet avgörande.

Om du är intresserad av jobbet, avvakta inte med att skicka in din ansökan. Vi kommer att hålla intervjuer efterhand som ansökningarna kommer in. ridskolan@staffanstorpsridsportforening.se.

Frågor om tjänsten och verksamheten besvaras av Ridskolechef Pernilla Karlsson, tfn 0707-33 33 17 eller via e-post-adressen ovan.  Frågor om föreningen besvaras även av ordförande Lotta Fransén, tfn 0708-34 21 41, e-post lotta.fransén@hotmail.se.

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Ridsportportalen

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons