Värnamobygdens RF söker ridlärare

2017-07-17

Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare på 75-100%.

Värnamobygdens RF är en ideell förening som är vackert belägen intill Sörsjön strax utanför Värnamo. Föreningen har ca 340 medlemmar. Vi bedriver ridskole och träningsverksamhet 6 dagar i veckan och har ca 20 lektionshästar samt privatuppstallningar. Vi har 2 ridhus 24x40  & 20x65 samt flertalet utebanor. Föreningen arrangerar tävlingar i hoppning och dressyr från lokal till elit nivå.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer:.
Vi söker dig som är positiv, engagerad, kundorienterad och ansvarstagande. Du är självgående, gillar ordning och reda samt är beredd att hugga i där det behövs. Vi ser gärna att du är utbildad ridlärare och har erfarenhet i att hålla lektioner för båda barn och vuxna, nybörjare samt mer erfarna ryttare. Du måste kunna arbeta självständigt och vara en förebild. Körkort är ett krav.

I tjänsten ingår undervisning men även viss del administration och stalltjänst.

Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, erfarenhet och referenser. Vi söker dig som är en aktiv ryttare, värnar om hästarna och du brinner för att undervisa.

Arbetsvilkor:
Tjänsten är tillsvidare med 6 mån provanställning.
Tillträde sep (alt enl överenskommelse) För mer information kontakta Verksamhetschef Anna Mattsson 072-318 56 98 el ridskolan.sorsjo@gmail.com

Ansökan:
Posta eller mejla din ansökan med cv referenser senast 2017-08-31 men då vi kallar till intervjuer löpande kan tjänsten tillsättas innan det. Skicka därför ansökan så fort som möjligt.

Mail: ridskolan.sorsjo@gmail.com

Värnamobygdens Ryttarförening
Sörsjö Gård
331 91 VÄRNAMO

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Ridsportportalen

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons