Ludvika RK söker ridlärare

2017-12-19

Ludvika Ridklubb söker ridlärare på Deltid/Heltid (75% - 100%), tillsvidare.

Vi vill att Du brinner för yrket med hästar och människor, har ett stort engagemang och vill vara med i utvecklingen av vår verksamhet. Du ska vara utåtriktad med en positiv och ödmjuk syn till hästarna och livet. Du ska tycka om att jobba, vara flexibel och ha förmågan att både kunna arbeta självständigt men också ha lätt för samarbete i grupp. Viljan att fortsätta utveckla sig själv inom yrket och höja sin kunskapsnivå för att kunna dela med sig till andra är ett stort plus.

Utbildning lägst SRL I-II eller tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande .Likaså läggs stor vikt vid personlig lämplighet och referenser. Aktiv ryttare och ha god fysik. B-körkort är ett krav.

I tjänsten ingår bl.a att hålla ridlektioner på olika nivåer, planera och leda aktiviteter/kurser på olika nivåer och teman, stalltjänst, anläggningsskötsel, vidareutbildning av skolhästar. Viss administration som tex LOK-stödsredovisning, helgjoursscheman, hemsida och mediahantering mm.

Lön enligt avtal

Beroende på sökanden kan tjänstens omfattning gälla deltid/heltid. Arbete på helger kan förekomma. Önskat startdatum 1 februari 2018 eller enligt överenskommelse.

Ludvika Ridklubb är en ideell förening som bildades år 1973. Sedan år 1983 finns anläggningen på Räfsnäsområdet i Ludvika i en härlig miljö. Ridanläggningen är idag under renovering och allt står klart i slutet av januari 2018 med helt nya lokaler med cafeteria, kontor, omklädningsrum och fräscha stallar.

Vi har idag 15 skolhästar och 11 medlemsuppstallade hästar på anläggningen. Lektionsverksamhet pågår 6 dagar/veckan med i dagsläget 220 ridande. På anläggningen finns även träningar för externa tränare i både dressyr och hoppning. Här finns ridhus 20x60, två utebanor på 40x40 samt 70x70, ridskolestall med 17 boxar, gäst/karantänstall med 3 boxar, en stallänga för medlemsuppstallade hästar där 3 stall rymmer 4 boxar vardera. Klubben arrangerar tävlingar från klubbnivå och upp till lokal/regional nivå i både dressyr och hoppning.

 http://www.ludvikaridklubb.se

Kontaktpersoner:

Gita Karelius, Ridskolechef, info@ludvikaridklubb.se, 0706247085, 024080179

Sara Hellsten, Ordförande, 0725537051

LUDVIKA RIDKLUBB
Räfsnäsvägen 57
77194 LUDVIKA

info@ludvikaridklubb.se

Ansökningar behandlas löpande. Ange referens Ridlärare 2018.

Ansökan via mejl till: info@ludvikaridklubb.se

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Ridsportportalen

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons