Wirsbo söker ridlärare

2017-12-07

NU SÖKER VI DIG som vill lyfta verksamheten till en ännu högre nivå tillsammans med oss.

Wirsbo Ridcenter är en av landets häftigaste och mest framgångsrika ridskola där vi erbjuder ridning på hög nivå. Vi erbjuder lektionsridning, ridläger och ridkurser över helg och dag för alla åldrar och nivåer. På anläggningen finns de plats för 36 hästar uppdelat på tre stall och ridskolan har 20 hästar varav sju stycken är ponnyer. Det finns ridhus och utebanor i härliga miljöer för ridning och vistelse för hästar och människor. Vi har även en herrgård med hotellrum, konferenslokaler och restaurang. Vi har elever som kommer från hela Sverige för få en helhetsupplevelse med mat, boende och ridning på högt utbildade och skolade hästar för att ge elevernadet där lilla extra. Vår framgång är att erbjuda ridning på fantastiska hästar i små grupper, och även möjlighet till att få tävla på våra hästar.

NU SÖKER VI DIG som vill lyfta verksamheten till en ännu högre nivå tillsammans med oss. Du brinner för att undervisa. Du är en glädjespridare och en lagspelare som älskar att lyfta eleverna till en nivå de inte trodde fanns. Här på Wirsbo vill vi få eleverna och hästarna att känna sig som superstars! Du ska även vara självgående och ta ansvar över dina arbetsuppgifter, gilla ordning och reda och att ha roligt på jobbet. Då vi har en bred och säsongsvarierande verksamhet får Du räkna med att hjälpa till i herrgården- och ridcentrets alla delar då det behövs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa och att du är en aktiv ryttare, gärna dressyr. Vi önskar att du har en ridlärarutbildning lägst SRL 2 eller annan likvärdig utbildning. I tjänsten ingår undervisning, utbildning av hästar och stalltjänst.

Tillträde 1 februari 2018 med 6 månaders provanställning. Tjänsten är 75% med såväl kvällssamt helgtjänstgöring.

VILL DU VETA MER? Kontakta Jessica Falk Lukkaroinen 073 – 525 87 52. Skicka ansökan med CV och personligt brev senast 15 januari 2018 till info@wirsboherrgard.se

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Ridsportportalen

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons