Ridlärare till Långeberga RK

2018-03-08

Långeberga Ridklubb söker ridlärare till två tjänster.

Långeberga ridklubb är en ponnyridskola och finns i Västra Frölunda längs kanten till Änggårdsbergen. Klubben startades 1993 och vi har idag ca 280 medlemmar med över 200 ridande elever/vecka i grupper från ”knatteridning” och uppåt. 

Långeberga Ridklubb drivs som en ideell förening där varje medlem och besökare skall känna sig trygg. Alla skall mötas av respekt, få uppleva gemenskap, glädje och inte minst lära sig ta ansvar för våra gemensamma resurser såsom hästar, utrustning och lokaler. 

From 18-04-01 söker vi en ridlärare för anställning med uppdrag att ansvara för ridlektioner lördagar. Det är varannan lördag till att börja med och sedan varje lördag. Det finns även utrymme längre fram för en större tjänst med fler lektioner och stalltjänst.

From 18-06-30 söker vi en ridlärare för anställning 50-100%, ett vikariat som sträcker sig till 19-01-01. Vi behöver även en ridlärare på lördagar from 18-04-01.

Kvalifikationer

  • SRL1-3, Hippolog, eller annan relevant bakgrund som vi finner likvärdig. 
  • Minst 1 års yrkeserfarenhet. 
  • Körkort för personbil är önskvärt.

Som person är du strukturerad, engagerad samt är trygg och positiv. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga där du får våra elever att känna glädje och utvecklas efter sina förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetsuppgifter:
Planera och genomföra ridlektioner. 

Vi erbjuder: 
Tjänsterna är vikariat där du tillsammans med övrig personal arbetar för och i linje med klubbens mål och vision. Det finns möjlighet till en fast anställning framöver. Vi följer självklart gällande avtal. Lön enligt avtal med tillträde snarast. Vi ser fram emot din ansökan i form av ett personligt brev och CV som ska vara oss tillhanda så snart som möjligt. Vi anställer löpande. Välkommen att söka!

Skicka din ansökan till Elisabeth Palmersson, elisabeth.palmersson@langebergark.se  Om du har frågor är du välkommen att ta kontakt med Elisabeth 0730583617.

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons