Bollebygds RK söker ridlärare

2018-05-17

Bollebygds Ridklubb söker Ridlärare 60-80% från 1 augusti.

Du hittar oss ca 3 km norr om Bollebygds samhälle på vägen mot Alingsås. Högt belägen med en härlig utsikt från stora paddocken över Hulta golfbana.

Här finns ett stall för ridskolehästar och ett för medlemmars hästar, ett vackert boningshus som klubben hyr ut utebana och två ridhus. Här bedriver vi en bred verksamhet med ridskola tävlingar, clinics m.m.

Ridverksamheten består idag av två delar, lektionsridning fyra dagar i veckan och fodervärdar som hyr våra hästar 1-2 dagar per vecka. Vi har nio hästar i verksamheten. Till hösten vill vi utveckla med Tävlingsgrupper och Specialgrupper för våra ryttare och fodervärdar.

Vi har anställd personal som håller i lektionerna, sköter stall, hästar och den dagliga driften av anläggningen. Våra lektionsryttare och fodervärdar bidrar också till häst och stallskötsel tillsammans med personalen.

Vi söker nu en Ridlärare level II-III som kan vara med att utveckla Ridskolan ytterligare. I arbetsuppgifterna ingår stalltjänstgöring, lektioner (kväll och helgtjänst förekommer) samt för större tjänst och rätt person visst samordningsansvar.

Lön enligt avtal. Möjlighet att stalla upp egen häst finns.

CV med referenser skickas till bollebygdsridklubb@gmail.com senast 1 juni.

För frågor kontakta Katarina Hellsten 0708-92 57 21.

Välkommen med din ansökan!

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons