Kungsörs Ridklubb söker ridlärare

2018-06-14

Förra året firade Kungsörs Ridklubb 40 år och nu siktar vi mot framtiden. Vill du vara med och utveckla framtidens ridklubb med framåtanda, härliga elever och engagerade kollegor så har vi tjänsten för dig. Vi söker dig som är Svensk Ridlärare minst Level 2 och vill bli del av vårt team.

Om Kungsörs Ridklubb
Kungsörs Ridklubb är i en spännande expansiv fas med stora visioner för framtiden och vi arbetar aktivt för uppförandet av en ny modern anläggning. Målbilden är en anläggning och samlingsplats som främjar alla – ett nav för friluftslivet i Kungsör. Vi har ett strategiskt bra läge och natursköna omgivningar som erbjuder fantastiska ridvägar och i närliggande friluftsområdet Lockmora finns flera aktiva föreningar. Anläggningen arrenderas av Kungsörs kommun och ligger ca 3 km från Kungsörs centrum. Under sommaren 2018 renoveras våra två utebanor och byggs om till fibersandbanor.

Ridskolan har f.n 14 hästar och cirka 150 uppsittningar i veckan. Vår verksamhet riktar sig till barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer, från nybörjare till tävlings- och specialgrupper. Vi erbjuder även privatträningar på både egen och ridskolehäst, och vi har alltid spännande och roliga projekt på gång i form av aktiviteter och tävlingar.

Arbetsuppgifter
Som ridlärare hos oss kommer du att planera och leda ridlektioner för både barn, ungdomar och vuxna på olika nivåer. Du kommer att delta i planeringen och genomförandet av aktiviteter, kurser och läger. Du kommer också att arbeta med häst- och stallskötsel och utbilda ridskolans hästar, anläggningsvård där det ingår att köra traktor, samt ha en del administrativa uppgifter. Arbetet är schemalagt och viss helgtjänstgöring ingår.
Tjänsten passar dig som drivs och motiveras av att genom inspirerande undervisning få dina elever att ha roligt och nå sina mål utifrån sina förutsättningar och önskemål. Här får du möjligheten att vara initiativrik och tillsammans med övrig personal och styrelse arbeta med utveckling av både ridklubb, aktiviteter, elever och hästar.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är utbildad Svensk Ridlärare minst Level 2 och som innehar körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse. Det är meriterande om du arbetat på ridskola, har erfarenhet från arbete med funktionsnedsatta inom LSS, liksom om du har datakunskaper och erfarenhet av idrott online. Som person drivs du av att motivera och inspirera elever och vill ständigt arbeta för att förbättras. Du är positiv, idérik, självgående, engagerad och har lätt för att samarbeta. Du är flexibel, kan hålla uppsatta tidsramar och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Då vi alltid strävar efter välutbildad och kompetent personal erbjuder vi kontinuerligt utbildning av personalen.

Arbetstider och omfattning
Deltid 75% varav 25% är vikariat under 12 månader. Provanställning 6 mån.
Tillträde 2018-07-30 eller enligt överenskommelse.
Lön enligt Almegas avtal för ridhuspersonal, med individuell lönesättning.

Är du intresserad?
Varmt välkommen att skicka skriftlig ansökan till: kungsors.ridklubb@live.se senast den 30 juni. Vi kallar till intervjuer löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ridskolechef Stina Holgersson, stina.holgersson@kungsorsridklubb.se, 0707384424 eller styrelsens kontaktperson Bo Samuelsson, styrelsen@kungsorsridklubb.se, 070-672 81 27, du kan också mejla info@kungsorsridklubb.se med frågor.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri
Datamoln_652

Medlemsavgift

IT-stöd till föreningen.

Till Ridsportportalen

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Medlemstidning

Annons